A password will be e-mailed to you.

Masoara de doua ori, taie o data

Inca dinainte de a va hotari sa cumparati diverse polite, organizatoare si bete de agatat, masurati totul bine, si desenati exact cum ati dori sa arate dressing-ul de vis. Daca aveti o viziune clara, incercati sa comparati cu celelalte, si ganditi pana la final proiectul.

Asortati-va garderoba veche

La fel ca și cum ai cumpăra un portofel nou și a sorta vechile hârtii și chitanțele inutile, procedează la fel cu garderoba ta veche. Sortează haine vechi pe care nu le folosești sau sunt distruse. Nu trebuie să aruncați imediat hainele în coșul de gunoi, încercați să le donați sau să le vindeți. Fiecare articol are propriul său cumpărător.

Joaca cu culori

Ati ales un dressing frumos colorat, asortat? Puneti-va fantezia la lucru, si colorati partea din spate a dressing-ului, folositi o perdea in aceeasi nuanta, pentru contrast, orice va trece prin minte. Iar daca il doriti asortat pana in ultimul detaliu, ganditi-va si la ce culori purtati frecvent, si aranjati-le dupa culori. Veti vedea ca le si gasiti mai usor hainele asortate.

Organizarea, pe primul loc

Cine nu viseaza la un dressing perfect organizat? Dacă aveți o cameră liberă și o zi liberă, puteți „să vă distrați” și să creați un vestiar de vis. Dacă aveți mai puțin spațiu, nu vă fie frică să folositi cutii, box-uri de organizare, și coșuri.

Dulapuri incorporate

Un sistem de rafturi încorporat, cu un design sofisticat, vă poate oferi toate soluțiile de depozitare necesare pentru un dressing frumos și organizat. Dacă intenționați să aveți un dulap de încălțăminte în dressingul dvs, vă recomandăm să aveți pantofii stocați mai jos. De asemenea, se recomandă spălarea încălțămintei după fiecare plimbare și pulverizarea cu spray de încălțăminte.

Dacă aveți pantofi pe care îi purtați doar pentru ocazii importante, asortați-i dupa culori. Îmbrăcămintea ar trebui să fie întotdeauna asezată frumos, in caz contrar nu veti avea niciodată dressing-ul perfect.

Foto: Unsplash.com, Pinterest.