A password will be e-mailed to you.

Daca natura nu v-a inzestrat cu niste gene lungi, intoarse si dese, puteti obtine genele dorite cu ajutorul celor aplicate. Multe femei aleg aceasta metoda, care le asigura o privire mai intensa, si o siguranta de sine mai mare.

Daca este pentru prima data cand alegeti aceasta metoda, atunci cu siguranta aveti o multime de intrebari, iar noi avem raspunsurile. Aveti idee despre forma sau lungimea genelor dorite, sau stiti cat de des se repeta procedura?

Ce lungime sa alegem?

Daca aveti de la natura gene scurte (sau chiar abia vizibile) este logic sa tanjiti dupa niste gene lungi si dese. Atentie insa la asa zisii ” ochi mari”, adica la exagerarea cu lungimea genelor, cu care puteti strica intregul aspect.

Pentru inceput, alegeti o lungime de 8-9 mm, este o lungime potrivita pentru a va obisnui cu genele false.

Cum sa alegem forma?

Daca este vorba de forma, atunci avem la alegere dintre doua posibilitati. In cazul primei variante, genele se aplica in asa fel, incat cele mai lungi se afla in mijlocul ochiului, iar pe margini sunt cele mai scurte. A doua modalitate arata astfel: cele mai lungi sunt aplicate la coltul extern al ochiului.

Prima modalitate este mai naturala, arata foarte frumos, si in multe dintre cazuri, nici nu va dati seama ca este vorba de gene false. A doua modalitate evoca asa zisul efect ochi de pisica.

Doar genele superioare, sau si cele inferioare?

Poate va confruntati cu dilema, daca sa aplicati genele false si pe partea inferioara. Este desigur posibil, alegerea va apartine. Din experienta va putem spune insa ca nu este tocmai bine, pentru ca sunt extrem de moi, si nu rezista foarte mult pe partea inferioara a ochiului.

Cum sa avem grija de ele?

Pe genele false puteti aplica cu lejeritate rimel. Genele se schimba cam la trei saptamani, cand incep sa cada, pentru a nu arata inestetic. Despre demachiat, va putem recomanda sa nu folositi tampoane de vata – firicele mici de vata se prind de gene, si chiar daca nu se vad cu ochiul liber, cu siguranta se simt neplacut in ochi.

Foto: Pexels.com.