A password will be e-mailed to you.

Iarna, iarna, alba iarna!.. Cel putin speram sa fie alba. Pentru cineva, iarna este cel mai frumos anotimp, in timp ce altii nu sunt foarte incantati. Insa, indiferent de preferinte, de unghii trebuie sa ne ingrijim in fiecare anotimp. Acum, ca niste craiese ale zapezii, pregatite pentru orice situatie!

Trenduri de iarna pentru unghiile noastre

Va ingrijiti unghiile? Multe femei cred ca unghiile nu sunt importante, si ca nimeni nu le observa, insa nu este deloc asa! Cand dati mana cu cineva, cand sunteti la birou, la cafea, sau pur si simplu in fata cuiva, unghiile sunt observate imediat. Si ne dorim sa fie admirate, si apreciate, nu-i asa?

Atunci, ce ziceti sa alegem cateva modele super de iarna, sa facem o incursiune printre trenduri?

Va punem la dispozitie noutatile momentului, indiferent de forma si lungimea unghiei dorite, este important sa stim ce se poarta, sa ne inspiram, sa aratam si sa ne simtim bine!

Albastru inchis

Culoarea albastra cam apartine iernii. Se potriveste cu raceala vremii, cu gerul. Iar in varianta inchisa, este foarte tare! Daca ii adaugati o combinatie de albastru deschis, sau alb, plus niste pietricele colorate, combinatia este una de lux!

Combinatie de negru si sclipici

Adorati negrul? Atunci, nu trebuie sa renuntati la aceasta placere nici macar iarna! Este suficient sa completati unghiile negre cu ceva sclipici, pentru ca iarna nu doar zapada sclipeste, ci pot foarte bine si unghiile noastre, nu?

Trendy “pulover”

Adoram aceste unghii cu efect de pulover! Este vorba despre o tehnica extrem de interesanta, care ofera unghiilor acest aspect 3D. Si fiind vorba despre un pulover, acesta nu poate lipsi in zilele reci, nu-i asa? Nici macar de pe unghii!

Design rece

Iarna este pur si simplu, rece. Si „reci” pot fi si unghiile dvs, cu ajutorul acestei tendinte extrem de frumoase, care ofera unghiilor dvs un aspect rece. Ce spuneti, va place acest efect?

Foto: Pinterest.com, Pixabay.com.