A password will be e-mailed to you.

Modelul Romee Strijd știe foarte bine cât de solicitantă este profesia ei, mental, și fizic. Muncește din greu în fiecare zi pentru a-și face treaba la cel mai înalt nivel. Dar cu siguranță nu este un avocat al dietelor stricte și al altor practici pe care modelele le suportă astăzi pentru a avea succes. Sănătatea vine pe primul loc pentru ea, iar stilul ei de viață arată asta.

Alimentatia

Înfometarea și exercițiile obositoare nu fac cu siguranță parte dintr-un stil de viață sănătos. Romee Strijd, care a anunțat recent că va deveni în curând mamă, a gasit echilibrul pentru ea. Dieta ei nu constă numai din alimente ecologice sau alimente vegetariene. Uneori, și ea „păcătuiește”, și astfel a creat un echilibru perfect.

Ea include în dieta sa multe fructe, legume și leguminoase. Potrivit acesteia, încearcă să mănânce o mulțime de grăsimi sănătoase, de care beneficiază organismul și, de asemenea, sunt sățioase. Cea mai populară și gustoasă mâncare pentru ea este avocado, care poate fi procesat în mai multe moduri. Desigur, nu uită să bea suficientă apă pură.

Sportul

Romee se menține în formă prin exerciții fizice regulate, care sunt completate doar de o dietă sănătoasă. Nu este suficient să mănânci sănătos sau doar să faci exerciții fizice. Ambele trebuie să lucreze împreună. Numai în acest fel putem obține efectul dorit. Ca model, Romee este foarte ocupată, preferă un antrenament care nu necesită mult timp, dar care sa fie eficient. Ea începe întotdeauna cu cardio mai întâi și abia apoi se concentrează pe exercitii specifice.

Exercitiile pe care Romee le practica frecvent sunt:

  • Plank
  • Genuflexiuni
  • Fandari
  • Manere triceps

Probleme in a ramane insarcinata

În adolescență, a aflat că nu va putea avea niciodată copii. Dar Romee credea într-o minune. Întotdeauna și-a dorit să devină mamă și, după toate problemele posibile de sănătate, a reușit în cele din urmă și va naște în curând o fetiță. De fapt, chiar efortul de a ramane insarcinata a fost probabil motivul principal pentru care Romee a devenit interesată de un stil de viață sănătos, și a început să-l practice singură.

Foto: Instagram, Shutterstock.com.