A password will be e-mailed to you.

 Modificările modei sunt teme eterne și recunoscătoare. Întotdeauna ne place să ne întrebăm cât de remarcabil o persoană se poate „schimba” datorita modei. Fie că ne place sau nu – hainele fac un om. La urma urmei, chiar si domnul Werich a spus-o.

Acest fermier de 85 de ani din provincia Fujian din China nu a lucrat niciodată ca model în viața sa. Si mai remarcabil este faptul, cât de profesional poate arata in fata camerei foto, manuita de nepotul său, poreclit XiaoYeJieXi. Nepotul, cu pseudonimul XiaoYeJieXi – a publicat fotografiile bunicului său în rețeaua socială chineză Weibo, și de acolo, această mica senzatie in modă s-a răspândit peste tot în lume.

Si care a fost scopul acestui act? Chiar nimic special. XiaoYeJieXi s-a hotarat sa isi ia bunicul la o plimbare prin oras, si cu aceasta ocazie, si-a imbracat bunicul in haine frumoase, la moda, piese care in prezent apartin modei in lumea business. 

Dupa publicarea acestor instantanee pe reteaua de socializare Weibo, tanarul fotograf a primit o multime de comentarii de lauda. Cuvintele de lauda au fost adresate nu doar fotografiilor, si ideii originale, dar si ca o mostra in ceea ce priveste relatiile dintre copii si bunici. Chiar, cati dintre voi ati fi reusit o asa realizare cu bunicii vostri, in ziua de azi, sau cati dintre voi aveti poate in plan o asa zi, impreuna cu bunicii?

Si daca va intereseaza cum arata bunicul in civil, uitati-va la pozele de mai jos:

Am zice noi, prezinta mult mai multa incredere dupa aceasta transformare, nu?

Foto: BoredPanda.com.