A password will be e-mailed to you.

 Tendințele vestimentare încă ne surprind. Iubim trendul umerilor expusi. Dar acum există un trend vechi/nou, care este invers. Umerii lati apar nu numai în prezentările de modă, ci și în magazinele fizice.

Elementele vestimentare pentru bărbați înlocuiesc feminitatea

În ultimii ani, toate elementele pentru bărbați au apărut in moda femeilor. Hainele au fost, datorita lor, mai elegante și mai pline de spirit, însă moda aparent nu avea feminitate și tandrețe. La fel ca volanele, se întorc umerii lati, care arată foarte elegant și drăguț.

Silueta perfecta

Umerii lati si umflati sunt potriviti oricarui tip de silueta. In special topurile, care au si un decolteu dreptunghiular, sunt in trend acum, si arata foarte bine. Umerii lati fac o silueta foarte frumoasa, si o echilibreaza.

Combinatia cu trenduri de moda

Alegeti un outfit doar pentru cinema, la o intalnire cu prietenii, sau pentru o cina? Incercati atunci cu siguranta sa combinati o bluza/helanca cu umeri lati, cu jeansi boyfriend. Daca alegeti si niste tenisi/adidasi stilati, sau niste pantofi cu toc, este alegerea dvs. In ambele cazuri, alegerea este corecta.

Un sacou lung obtine un alt aspect

Umerii lati nu sunt doar in cazul bluzelor si helancilor, ci si la camasi, tricouri, bleizere, sau sacouri. Un sacou intr-o taietura mai lunga, care subtiaza optic, arata cu niste umeri lati de-a dreptul fantastic.

Sfat: Profitați de bronzul de vară și alegeti un sacou alb, care va face bronzul sa arate excelent.

Foto: Pinterest.com.