A password will be e-mailed to you.

Ati auzit de ulei de trandafir? Dacă nu, vom fi onorați să vă putem spune ceva despre el, și să vă convingem că ne merită atenția. Uleiul de trandafir este făcut din trandafiri, care sunt considerați regine printre flori – și rezultă este că uleiul de trandafir este o comoară printre uleiuri. La ce este benefic, și la ce se poate folosi?

Reduce depresia

Depresia este o sperietoare despre care nu se vorbește despre mult, dar din păcate este o problemă zilnică pentru un număr tot mai mare de oameni. Indiferent dacă te lupți cu depresia sau ai o persoană cunoscuta care se lupta cu ea, cu siguranță vei fi fericit să afli că uleiul de trandafir ajută împotriva depresiei. S-a demonstrat că ameliorează sentimentele de anxietate, care însoțesc adesea stările depresive, deci nu este degeaba folosită în aromaterapie.

Imbunătățește starea de spirit

Are de-a face cu randurile anterioare: uleiul de trandafir îți poate îmbunătăți starea de spirit – îți evocă gânduri plăcute, îți inundă corpul cu sentimente de fericire, și datorită faptului că te vei simți fericit, vei avea în general un tonus pozitiv.

Benefic pentru par

Fiecare femeie vrea să aibă părul sănătos, ferm, strălucitor și pur și simplu pus, frumos. Uleiul de trandafir te poate ajuta cu această dorință, deoarece este minunat prin faptul că are mai multe efecte pozitive asupra părului: întărește rădăcinile părului, dă părului o strălucire naturală, oferă protecție scalpului, previne căderea părului, hidratează pielea.

Benefic pentru piele

Putem vorbi cu îndrăzneală despre uleiul de trandafir chiar și atunci când vine vorba de piele. Trebuie să subliniem faptul că este potrivit pentru toate tipurile de piele – uleioase, uscate și combinate, pe scurt pentru toată lumea, deci și pentru pielea dvs. Se mândrește cu efecte antibacteriene și dezinfectante, ajută în tratamentul acneei, tonifica pielea, întârzie formarea ridurilor nedorite, și lasă pielea frumoasa, și catifelata la atingere.

Foto: Pexels.com, Unsplash.com, Pxfuel.com.