A password will be e-mailed to you.

De parul deteriorat sufera multe dintre noi. În fiecare zi îi expunem la influențe nefavorabile, care nu ii fac deloc bine. Ne place să folosim multe produse și ne tratam termic prea des părul. Apoi încercăm să reparăm dauna pe care am făcut-o singure, prin toate mijloacele posibile. Apelați la uleiul de nucă de cocos, pentru a vă ajuta părul să-și restabilească sănătatea și vitalitatea.

În ceea ce privește tratamentul termic al părului, în sine nu ar fi nimic atât de rău. Este important insa sa folosiți spray-uri de protecție și, din când în când, să lăsați părul să se odihnească. Dacă nu iesiti in societate, placa de intins parul și ondularea sunt absolut inutile. De asemenea, este important să vă hraniti părul din când în când.

De ce sa folosim uleiul de cocos?

Se știe că uleiul de nucă de cocos poate face minuni. Lasă părul moale, strălucitor, și vizibil mai sănătos. Pe piață sunt disponibile numeroase produse care conțin ulei de nucă de cocos. Dar, de asemenea, conțin o mulțime de chimicale, care nu sunt ideale pentru păr. Prin urmare, este mai bine să alegeți uleiul pur, care este vândut la borcane. De exemplu, îl puteți folosi sa infasurati parul in el, și îl puteți lăsa să acționeze peste noapte. Nu numai că părul este sănătos și strălucitor, dar uleiul de nucă de cocos creează și o peliculă protectoare, care protejează părul de efectele dăunătoare.

Cu ce va ajuta concret uleiul de cocos?

  1. Hidrateaza parul deteriorat
  2. Diminueaza ruperea
  3. Adauga parului stralucire
  4. Ajuta impotriva caderii
  5. Ajută la prevenirea deteriorării chimice a părului

După cum puteți vedea, acest produs natural are multe efecte benefice, iar utilizarea acestuia aduce multe avantaje. Este accesibil, astfel încât economisiți bani, iar părul este eliberat de toate substanțele chimice care il rănesc.

Foto: Unsplash.com.