A password will be e-mailed to you.

Vara din pacate este la final, si nu ne ramane nimic altceva de facut, decat sa ne concentram la trend-urile toamnei. De data aceasta, ne indreptam atentia catre frizuri si tunsori care sunt in curs.  

Preferatul Mikado

Toamna intra in forta in vietile noastre, si cere tunsori noi, fresh. Mikado, sau „tunsoarea bob”, cum o mai cunoasteti. Mikado se intoarce in forta, de data aceasta, cu cativa centimetri mai scurta. Celebritatile isi scurteaza parca la intrecere parul, si se pare ca parul lung va fi o perioada buna „pase”. Puteti observa aceasta schimbare majora la Selena Gomez, care se simte mult mai usoara acum.
Selena Gomez (@selenagomez) • Instagram photos and videos

Daca pentru voi mikado in forma pana la jumatatea gatului este insa o schimbare foarte mare, incercati lob bob sau mikado pana la umar, purtata de exemplu de top modelul Bela Hadid.

Pixie cut

Daca aveti trasaturi fine ale fetei, si va doriti ceva mai scurt si mai indraznet decat mikado, atunci sunteti candidata ideala pentru pixie cut. O alegere buna este o pixie extinsa, deoarece ofera o gama larga de stiluri. 

Buclele voluminoase va perfectioneaza outfit-ul

Buclele si parul cret au fost in trend in anul 2017, si sunt inca si acum. Este valabil faptul ca un volum cat mai mare este un plus pentru look. Daca va numarati printre d-soarele cu par drept, incercati permanentul. Nu trebuie sa va temeti ca va veti distruge parul, din anii ’90 s-au mai schimbat tehnicile.

Fiti vizibila cu parul argintiu

Daca doriti sa fiti extravagante, si va place sa incercati tot felul de experimente, incercati atunci o tenta de argintiu. Nuanta de argintiu a luat pur si simplu cu asalt restul anului 2018. Puteti fi sigure ca veti uimi in jurul vostru cu aceasta nuanta.

Pariati pe blandete – o coada eleganta

Toamna raporteaza ca blandetea in look si elasticele de par retro sunt inapoi. În ceea ce privește culorile, cu cat mai colorate, cu atat mai bine. Principalul lucru este să fii văzuta. Ele pot fi încorporate în orice fel de cozi, și suplimentate de bentite de par.

Foto: Unsplash.com.