A password will be e-mailed to you.

Odata cu noul an, se trezește în noi dorința de a schimba ceva. Schimbarea coafurii ne ajută să închidem un capitol, și să începem unul nou. Dar de multe ori ne este frică de schimbările rapide si majore, și nu îndrăznim să le luăm. Fie că vă tăiați sau vă vopsiți părul, este o idee bună să încercați treptat ce funcționează pentru dvs. Dacă vă gândiți să vă deschideți părul, opțiunea ideală este așa-numitul ombre, despre care se spune că se potrivește tuturor. Ombre va fi una dintre cele mai populare coafuri în 2020.

Cum se deschide parul prin metoda ombre?

Tehnica ombre constă în crearea de treceri treptate la tonuri blonde, care luminează și revitalizează coafura. Cu toate acestea, nu este o deschidere a parului majoră. Cu această metodă, părul este în mare parte deschis cu maximum două nuanțe, astfel încât părul nu este atat de mult schimbat, iar efectul rezultat este foarte natural.

Există două variante de ombre – clasic și inversat. În prima variantă, varfurile părului se luminează, iar restul rămâne în nuanța inițială, în timp ce la ombre inversat rădăcinile se luminează/deschid, iar varfurile părului rămân mai închise. Partea luminoasă poate fi în orice nuanță, astfel ombre poate fi creat în diferite variații de culoare. În prezent, se poarta ombre roșu, roz sau albastru, sunt foarte populare.

braided-dark-to-light-blue-long-wavy-hair-ombre-hair-brown-to-blonde-black-shirt-white-background
black-to-platinum-blonde-medium-length-ombre-hair-brown-to-blonde-black-satin-shirt

Avantaje si dezavantaje

Avantajul metodei ombre este naturalitatea și blândețea vis-a-vis de păr. Dezavantajul este că procesul poate să nu funcționeze după cum ne-am imaginat noi. Prin urmare, este recomandat să vizitați un salon specializat, unde veți crea profesional o culoare de vis. Evitați experimentele de acasa, deoarece s-ar putea să nu funcționeze bine.

Foto: Pinterest, Instagram.