A password will be e-mailed to you.
Brandul de moda Victoria’s Secret aduce anul acesta o multime de schimbari. VS a primit pentru prima data in istorie un model transsexual, fapt cu care directorul de marketing Ed Razek nu a reusit sa se impace, si si-a dat demisia. Acum a aparut informatia ca anul acesta nu ar avea loc celebrul si traditionalul Victoria’s Secret Fashion Show.

Doamna „din casa” a vorbit

Informatia „din casa” a furnizat-o modelul Victoria’s Secret Shanina Shaik.

„Din pacate, show-ul nu va avea loc anul acesta. Este ceva cu care nu sunt obișnuita, pentru ca pana în acest moment ma antrenam ca un înger ”, a spus modelul într-un interviu acordat The Daily Telegraph”

Modelul a participat la celebrul Victoria Fashion Secret Show în fiecare an. Într-un interviu a adăugat apoi că brandul lucrează la un concept nou, și merge in timp cu vremurile. Schimbarea s-a putut produce din cauza ratingurilor scăzute ale acestui spectacol de modă atât la televiziunea americană, cât și pe Youtube.

 

Reprezentanții brandului tac

Reprezentanții brandului VS rămân tăcuți și nu au comentat până acum interviul modelului. Au confirmat indirect aceste informații insa. Singura declarație a fost făcută de șeful L Brands Les Wexner, care a dezvăluit că moda evoluează, și că brandul Victoria’s Secret și spectacolul lor au avut de-a face cu aceasta.

În mass-media au existat știri că pasarela, inclusiv screenin-gul de televiziune, a fost „furat” de cântăreața Rihanna, care își va arăta colecția Savage X Fenty pe 20 septembrie.

 

Foto: Facebook.com/victoriassecret, Instagram.com/victoriassecret.