A password will be e-mailed to you.

Daca este ceva ce apartine negresit toamnei, atunci cu sigurantă sunt puloverele. Doar toamna este o perioadă dominată nu numai in materiale calde și moi, dar si in tendinta de stratificare. Haideti sa vedem impreuna ce pulovere se poarta, si cum le putem purta!

Stramte, oversize, sau cu „ochiuri” mari. Ce pulovere se poarta?

Puloverele isi au locul lor bine definit in garderoba fiecarei femei, si fara ele nu prea ar fi toamna. Abia asteptam toamna, sa ne innoim colectia, si sa vedem ce se mai poarta. Daca ne intrebati ce este la moda in materie de pulovere, va vom spune – se poarta toate genurile!

Avem de unde alege, avem la ce sa le combinam, asa ca, in functie de stil, placerea noastra, outfit, putem purta toate genurile de pulovere, de la lejere, oversize, lungi, gen rochie, pana la cele mulate, sau cu „gauri” crosetate.

La ce le purtam?

Si aici, lucrurile sunt foarte simple, pentru ca le putem purta la orice, de la jeansi, la fuste, peste rochii, si combinatiile sunt fara sfarsit.

Clasica: pulover si jeansi

Este o combinatie clasica, pe care ne putem baza oricand. Ca sa nu fie plictisitoare, noi suntem de parere ca, datorita designului, culorilor, si a motivelor, un pulover interesant poate crea cu siguranta o tinuta interesanta.

svetry-vladnou-podzimu-s-cim-je-kombinovat-03
svetry-vladnou-podzimu-s-cim-je-kombinovat-04

Modern: pulover si maieu / lenjerie intima

Foarte indragite sunt puloverele cu „ochiuri” mari, pe sub care este esential sa purtam un maieu, sau lenjerie intima. Este o combinatie moderna, indrazneata, cu care veti iesi in evidenta. Si sa spuna fiecare ce vrea, nu-i asa? Va place genul acesta de indrazneala?

Eleganta: pulover si fusta

Chiar daca vremea de toamna nu este mereu favorabila si prietenoasa, cat este inca mai caldut, si putem purta fuste, de ce sa nu o facem? Si cu ce sa combinam? Desigur, cu un pulover chic, combinatie cu care ne vom prezenta ca niste d-soare sau d-ne elegante.

svetry-vladnou-podzimu-s-cim-je-kombinovat-05
svetry-vladnou-podzimu-s-cim-je-kombinovat-06

Foto: Pixabay.com, Pinterest, ASOS.