A password will be e-mailed to you.

Ziua pe care fiecare femeie o asteapta cu emotii, este ziua in care imbraca rochia de mireasa. Este o zi cu o incarcatura emotionala foarte mare, o zi pe care femeile, in marea lor majoritate o planifica in amanunt, inca din copilarie, viseaza la ea, si, mai ales la rochia de mireasa, care, pe langa mire, este parte esentiala a nuntii 🙂

Si tocmai de aceea, aceasta zi trebuie sa fie una de neuitat, iar rochia, la fel.

Rochii de mireasa gen printesa

Cu siguranta fiecare femeie se credea in copilarie o mica printesa. Ne-am lasat invaluite de iluzia povestilor cu printi pe cai albi, a viatilor de poveste, la castel, si de happy end-uri.

Daca sunteti insa ca noi, muritoare de rand, si nu sunteti vreo zana sau vreo printesa, iubitul vostru nu este print, si nu sunteti proprietara vreunui castel, puteti fi printesa cel putin in ziua nuntii, alegand o rochie  frumoasa, cu partea de jos bogata, iar parul il puteti avea ondulat in inele, ca o printesa. Sunt permise si coronitele, care va accentueaza look-ul de printesa.

Pe scurt, toata povestea, asa cum trebuie sa fie. Si asa ar trebui sa arate ziua nuntii fiecarei femei, nu-i asa? 

Rochia alba, lunga, traditionala, este de domeniul trecutului. De atunci, moda rochiilor de mireasa a luat diverse intorsaturi, de la lungime si taietura, pana la culoare. Si tocmai faptul ca rochia de mireasa ar trebui sa o purtam doar o data in viata, face din ea o piesa de moda unica, originala, si extravaganta.

Rochiile vintage

Vintage este in tendinte de mult timp, si acest lucru este valabil si in cazul rochiilor de mireasa. Sunt senzuale, din materiale de calitate, fine, care scot in evidenta latura feminina a oricarei femei.

Sursa foto: Google

Rochiile retr

Moda se intoarce tot timpul, cu siguranta am observat ca se poarta din nou ceea ce mamele noastre mai au inca prin dulap, lucruri de care poate radeam in adolescenta, pentru ca ni se pareau demodate, si caraghioase. Rochiile anilor 60-90 se intorc in moda, si cu siguranta sunt extrem de apreciate.

Sursa foto: Google

Rochiile scurte

Pentru cine poarta rochii scurte de obicei, cu siguranta nu este ceva neobisnuit sa isi doreasca si in ziua nuntii o rochie in acelasi stil, iar designerii fac pe plac tuturor gusturilor.

Sursa foto: Google

Rochiile cu trena

Rochiile cu trena lunga, luxoase, extravagante, indiferent daca sunt lungi sau scurte, nu stim cat de confortabile sunt, insa cu siguranta in pozele de nunta veti arata sublim.

Rochiile de mireasa colorate

Rochiile de mireasa colorate sunt cele cu care incheiem articolul, si sunt create, evident, pentru persoane atipice si efervescente.

Sursa foto: Google.ro

Va ganditi ca nu este stilul vostru o anumita rochie? Nu uitati de faptul ca este ziua in care voi veti fi in centrul atentiei tuturor, de dimineata pana cel putin a doua zi dimineata, asa ca meritati sa straluciti, al fel ca rochia voastra.