A password will be e-mailed to you.

Un abdomen plat? Da, va rog! Cine anu ar vrea sa il aiba? Se zice ca abdomenul se formeaza mai ales in bucatarie, asadar, cine vrea sa il aiaba, trebuie sa inceapa de acolo. Daca si voi tanjiti dupa un abdomen plat, urmati pasii de mai jos.

Deși este adevărat că nu este posibil să slăbești doar o parte a corpului, este cu siguranță posibil să tonifici doar o anumită parte. Prin urmare, vă vom sfătui cu privire la activități și exerciții sportive populare și eficiente, cu care veți obtine un abdomen frumos si plat.

Exerciti dinamice: pilates

Ați încercat vreodată Pilates? Dacă nu, este păcat! În general este recomandat femeilor cu vârsta de peste 40 de ani, dar nimeni nu vă va interzice să încercați înainte de a depăși această limită de vârstă.

Pilates este un exercițiu dinamic eficient care vă poate câștiga de partea lui. Nu numai că vă va întări mușchii abdominali, dar vă va consolida corpul în general – în special femeile de peste 40 de ani vor aprecia cu siguranță că Pilates modelează și brațele, care tind să fie o parte critică odată cu vârsta.

O activitate simpla, careia i se poate dedica oricine: alergatul

Jogging-ul este adesea discutat, este recomandat peste tot, deoarece toată lumea il poate practica, și nu aveți nevoie de echipamente scumpe pentru el, dar chiar și așa, mulți dintre noi pur și simplu nu ne putem înțelege cu el.

Și este pacat, pentru că alergatul funcționează cu adevărat nu numai pentru un abdomen plat, ci, în general, la tonifierea corpului și la arderea grăsimilor nedorite. În plus, atunci când alergarea obișnuită este combinată cu întărirea mușchilor abdominali, nu veti astepta prea mult pentru a obtine efectul dorit.

Exercitii nu foarte grele, pe care le veti iubi: inotul

Combinați afacerile cu plăcerea? Răcoriți-vă într-o zi caldă, și in plus, faceți ceva pentru sănătatea și frumusețea dvs.? Cu siguranță asta ne dorim! Despre ce e vorba? Desigur, despre înot!

O altă activitate adesea subestimată, care ne poate oferi multe. Înotul nu este solicitant din punct de vedere tehnic, dar atunci când este făcut conștiincios, poate oferi rezultatele dorite. Înotând angajezi foarte mulți mușchi, întărești nu numai brațele și abdomenul, ci și mușchii feselor. De ce să nu încercați?

Foto: Pexels.com, Shutterstock.com.