A password will be e-mailed to you.

V-am prezentat-o in primul nostru Special despre vedete – mai in detaliu, pe logodnica printului Harry, Meghan Markle. A doua frumusete pe care v-o prezentam astazi este cantareata, textiera si actrita Rita Ora. Daca o cunoasteti macar putin pe Rita, atunci stiti deja despre ea faptul ca iubeste moda.

Cantareata si actrita

Rita Ora a aparut pe piata muzicala in anul 2004. Insa pentru un succes rasunator, a trebuit sa astepte pana in anul 2009, cand a semnat un contract cu casa de discuri Roc Nation, al carei fondator este renumitul rapper si producator Jay-Z.

Rita se afla printre cantaretele de succes, care provin din frumoasa Anglie. Talentul sau insa, s-a hotarat sa il fructifice si la Hollywood. A aparut in serialul 90210 New Generation, a jucat si in filmul Spivs, sau in Fast and Furious 6. Femeile este posibil sa si-o aminteasca in special din filmul 50 shades, unde a interpretat rolul surorii personajului principal, sex simbolul Christian Grey.

INFORMATIE: Rita Ora si Liam Payne au avut un duet pentru a treia parte a filmului 50 shades – 50 shades freed. Inca dinainte de lansarea cantecului pe piata, catre public, s-a speculat ca va avea un succes rasunator, si va fi cantecul anului 2018.

Fashion icon

Rita Ora si-a castigat un loc si in industria modei. A devenit imaginea brandului Tezenis, a colaborat de asemenea cu designer-ul de moda Roberto Cavalli, si cu brandul sport Adidas. Succesul in moda nu se datoreaza numai faptului ca Rita este frumoasa, si are niste proportii de model, insa si datorita simtului sau estetic. Rita are un stil grozav, care arata in primul rand ca ea chiar adora moda. Viziteaza frecvent prezentarile de moda ale designer-ilor renumiti, iar pe covorul rosu, imbraca cu drag cele mai extravagante piese din noile colectii. Se imbraca grozav nu doar la actiunile sociale, dar si in viata de zi cu zi arata la fel de stilat si de rafinat ca si pe covorul rosu.

Printre culorile ei preferate, se afla albul si negrul. Sa nu uitam insa nici de adoratul ei rosu, pe care il poarta atat de haine, dar mai ales pe buze, ca sa isi evidentieze outfit-urile. Despre Rita vom mai auzi inca multe…

Foto: Pinterest.com.