A password will be e-mailed to you.

Bunicii se bucura de Craciun altfel. Majoritatea dintre ei nici nu vor cadouri, ci marea lor bucurie este cand se uneste toata familia, cu copii si nepoti. Insa, chiar daca nu vor cadouri, cu siguranta merita ceva de la Mosul. Nu va vine nimic in minte, ce i-ar bucura? Am pregatit o lista cu daruri practice pentru bunicul si bunica.

Voucher la farmacie

Acest cadou va fi poate cel mai apreciat. Odata cu inaintarea in varsta, petrecem tot mai mult timp prin farmacii, care ne cam lasa cu buzunarele goale, in special pe bunicii nostri. Nu credem ca vor refuza asadar acest cadou, din contra, il vor aprecia chiar! Voucher pentru farmacie, gasiti pe internet, sau chiar in farmacii.

Ierburi aromatice

In fiecare bucatarie se gasesc ierburi aromatice, care parfumeaza intreaga casa. Abia asteptati mancarea gatita de bunica? Faceti-i atunci o bucurie, cumparandu-i un set de ierburi aromatice de calitate, care niciodata nu sunt prea multe intr-o casa!

Paturi si perne cu tematica de Craciun

Paturi calduroase, perne placute si moi, care vor avea si rol decorativ, nu sunt niciodata destule! Bunicul si bunica le vor aprecia, mai ales daca au si tematica de Craciun.

Set de ceai si cafea

Sunt bunicii dvs iubitori de ceai, sau cafea? In acest caz, nimic nu ii va bucura mai tare, decat un set de ceai de calitate, sau cafeaua preferata. Daca aveti norocul sa gasiti ceaiul preferat in pachet maxi, luati-l, cu siguranta, pentru a-i bucura pentru mai mult timp. Insa, cel mai important cadou este, desigur, prezenta si energia dvs buna, alaturi de d-lor, de Craciun!

Foto: Unsplash.com.