A password will be e-mailed to you.

Brandul Scotch&Soda  inca nu este atat de cunoscut in lume ca celelalte branduri de moda, dar incepe sa fie foarte cunoscut si apreciat pe piata, datorita design-ului stilat, si materialelor de calitate. In specialul nostru ne-am hotarat sa il includem, mai ales datorita faptului ca prea putine branduri de moda au propriul stil, original, asa cum are brandul  Scotch&Soda.

Glugile au avut succes

Brandul de moda Scotch&Soda a aparut in Olanda, in anul 1980, si acest lucru datorita celui fara de care acest brand nu ar fi acum acolo unde este – Laurent Hompe. Scotch&Soda a fost initial specializat in moda barbateasca, s-a concentrat apoi in special pe sacourile barbatesti cu gluga, in culori deschise, calde, datorita carora brandul a ajuns sa fie apreciat si cunoscut de iubitorii de moda.

In anul 2001 a avut loc o schimbare fundamentala in cadrul acestui brand. Laurent Hompe a inceput colaborarea cu inca trei barbati – Leonard Feinblatt, Leonard Buzz si Harry Schofield.

Pe acesti trei muschetari i-a unit in primul rand entuziasmul pentru trendurile de moda, si pentru creativitate.  Numele brandului s-a imbogatit cu adaugarea  „Amsterdam Couture”, si noua viziune a brandului era gata sa inceapa.

Sub un singur brand

Noua colaborare a condus la extinderea unei mărci specializate în moda bărbaților, precum și a modei pentru femei, și apoi pentru copii. Moda pentru femei și bărbați poate fi cunoscută sub numele de Maison Scotch, în timp ce moda pentru copii este cunoscută sub numele de Scotch Shrunk pentru baieti, și Scotch R’Belle pentru fete.

Acest brand de moda este fara doar si poate extrem de original. Specific brandului este, mai presus de orice, eleganta nonsalanta, lejera. Designerii acestui brand fac foarte clar faptul ca stiu sa mearga in acest sens. 

Celor care poarta piese Scotch&Soda le da sentimentul ca moda este pentru oricine, si ca fiecare isi gaseste in cadrul ei piesa de moda potrivita.  Acest lucru este evidențiat si de o altă parte a brandului, și anume Amsterdams Blauw – o colecție jeans de modă casual.

Parfum Scotch&Soda

Daca sunteti la fel de incantati ca noi de acest brand, si doriti sa incercati ceva nou, va sfatuim sa alegeti parfumul Barlfy, care a fost scos la vanzare din anul 2012, si de atunci are un succes rasunator in toata lumea.  Are o combinatie de vanilie si iasomie, cu o notă de lemn de santal și lemn de cedru.

Colectie inspirata din toata lumea

De la începuturile brandului Scotch&Soda, prețul este una din prioritatile principale. Produsele sunt de înaltă calitate, fondatorii companiei nu economisesc pe producția de piese individuale, dar piesele sunt accesibile.
Un lucru care atrage inca, colectiile acestui brand sunt inspirate din toata lumea. Designerii preferă să combine stilurile tradițional si istorice, cu elementele moderne. De aceea, piesele Scotch&Soda îi dau purtătorului sentimentul că totul este posibil.

Curiozitati:

  • Brandul este cunoscut pentru accesoriile și inscriptiile inedite. 
  • In prezent, brandul il puteti gasi in peste 100 de magazine din intreaga lume, in mai mult de 7 000 de locuri de vanzare. Piesele le puteti chizitiona si online.
  • Colectia de dama Maison Scotch isi serbeaza succesul inca din anul 2010, si a fost inspirata din stilul frantuzesc, cu elemente street.

Foto: Facebook/scotchofficial.