A password will be e-mailed to you.

De multe ori suntem atrași de publicitate pentru a cumpăra produse „miraculoase”, care promit rezultate perfecte, dar costă și bani. Toți ne dorim să fim frumoși, dar chiar trebuie să cheltuim atât de mult pentru frumusețe? Poți arăta frumos chiar și cu cativa lei. Nu este nevoie să investiti exagerat de multi bani în creme, produse de machiaj, și alte ajutoare costisitoare, al căror preț vă poate soca de multe ori. Inspirați-vă din sfaturile bunicilor noastre, care au știut să fie frumoase și fara atatia bani.

Apa pentru frumusete

Poate suna ca un cliseu, insa apa face miracole pentru ten. Apa obisnuita, curata. Respectati un regim de lichide, și pielea vă va mulțumi – va fi perfect hidratată, ceea ce îi va acorda culoare, și strălucire sănătoasă.

Otetul pentru par

Sunteti îngrijorate că părul vostru nu este strălucitor, ci arată plictisit și obosit? Data viitoare când vă spălați capul, clatiti-l cu oțet, pentru a-i oferi strălucirea mult dorită.

Castraveti pentru ochi

Data viitoare când faceti o salată de castraveți, puneți-va două felii de castravete proaspăt pe ochi. De ce? Acest lucru va reîmprospăta zona ochilor, îi va oferi o scânteie și, de asemenea, va hidrata frumos pielea din jurul ochilor.

Pudra de copii pentru par

Nu ati avut timp sa va spalati parul? Nu disperati, si imprastiati prin par putina pudra pentru copii. Parul nu va mai arata nespalat si gras, obosit, iar acest prim ajutor cu siguranta va va fi de folos.

Lapte pentru piele

Știați că laptele este bun pentru piele? Conține substanțe care sunt benefice pielii. Beti lapte, iar pielea va va fi mai moale la atingere și la vedere. Alegeti si variantele de lapte vegetal, care sunt mult mai sanatoase.

Saculete de ceai pentru umflaturi la ochi

Puteți scăpa de umflaturile inestetice de sub ochi folosind pungi de ceai, pe care le-ați pus în zona afectată. Puteți pune pungile de ceai la frigider câteva minute, se vor răci frumos, si vor racori zona.

Cu siguranta mai sunt alte zeci de sfaturi de la bunici, care sunt preferatele voastre?

Foto: Pexels.com, Unsplash.com.