A password will be e-mailed to you.

La fel va spuneti in fiecare zi: ” astazi voi merge sa dorm mai devreme”, dar niciodata nu merge? Va treziti cu aceleasi cearcane, cu aceiasi ochi obositi, pe care incercati sa ii ascundeti sub farduri? Noi venim cu cateva trucuri „babesti”, care va vor ajuta.

Apa rece pentru trezire

Începe lupta de un sfert de oră impotriva „cercurilor de sub ochi”. Înainte de a începe atacul, începeți dimineata cu apa rece, pentru trezire. Clătiți fața cu apă rece, și repetați procedeul de mai multe ori. Prin aceasta metoda simpla, veți reduce umflaturile de sub ochi.

Efect imediat cu ajutorul cremei

Pe piata, gasiti cateva tipuri de creme profesionale, care promit reactii imediate. Ajuta nu doar in cazul umflaturilor de sub ochi, dar si in cazul cercurilor urate intunecate, produse de cearcane. Cremele conțin minerale de argilă și un complex bi-peptidic. În câteva minute veți vedea rezultatele. Între timp, aveți timp pentru cafeaua de dimineață.

O felie de castravete, pariul sigur

Cu toate cremele care promit efecte uimitoare insa, exista si sfaturi din batrani, care ajuta in frumusete, si la care nu renuntam. Este vorba in acest caz despre feliile de castravete rece, care, odata asezat pe ochi timp de 10 minute, ajuta la reducerea cearcanelor. Incercati acest truc, si veti vedea miracolul.

Ceaiul verde si cel negru, contin cofeina

Acelasi efect il au si saculetii reci de ceai verde si ceai negru. Este cunoscut faptul ca aceste ceaiuri contin cofeina. Se folosesc la fel la si feliile de castravete – se aseaza plicurile reci pe ochi, timp de 15 minute, apoi doar corectam cu machiaj ce a mai ramas din cearcanele nedorite.

Foto: Unsplash.com.