A password will be e-mailed to you.

Viața v-a dat cicatrici, si va e jena cu ele? Dacă se află în locuri care sunt mai greu de ascuns de ochii curiosilor, atunci nu este surprinzător că prezența lor va deranjează. Cicatricea poate fi creată în mai multe moduri, dar în orice caz, este o intervenție vizibilă pe corp, cu care trebuie să învățăm să trăim.

O modalitate de a scăpa de cicatricile nedorite este cu ajutorul unui laser. Dar cu siguranță trebuie să vă spunem că această procedură nu este una dintre cele mai ieftine, și că nu fiecare dintre noi și-o poate permite. Nu mai vorbim de teama multor femei, ca un laser le-ar atinge corpul. În același timp, cicatricile pot fi indepartate în alte moduri.

Colostrul

O modalitate de a combate cicatricile vizibile este colostrul. Pe lângă faptul că oferă cea mai bună protecție împotriva bacteriilor, este cunoscut și pentru proprietățile sale regenerative. Și aceste proprietati pot fi utilizate atunci când încercați să mascați cicatricile. Colostrul va accelera regenerarea, iar cicatricea nu va mai fi vizibila.

Acidul hialuronic

Despre acidul hialuronic se vorbește foarte des în produsele cosmetice, si puține femei nu ar cunoaște termenul, deși numai din auzite, sau foarte marginal. Acidul hialuronic este cunoscut pentru ca ofera hidratare pielii, ceea ce face pielea mai suplă, și mai netedă. Acest lucru funcționează chiar și în cazul cicatricilor, colostrul poate netezi și determina ca acestea să nu fie atât de vizibile.

Argila azteca

Lutul aztec, altfel cunoscut sub numele de argila bentonită, a fost folosit de secole pentru problemele de păr, sau pentru a ajuta la problemele pielii. Argila aztecă poate curăța, detoxifica, îmbunătăți numărul de fibre de colagen, crește fluxul de sânge și, printre altele, poate netezi ridurile sau doar cicatricile pe care le ai pe corp și pentru care îți este atât de rușine. O puteți cumpăra in farmacii.

Foto: Pexels.com, Shutterstock.com.