A password will be e-mailed to you.

Aveti cel putin o rochie de piele în dulapul dvs? Dacă dati din cap afirmativ, credeti-ne că este foarte bine. Multe femei se opun acestei tendinte, desi, credem noi, nu ar trebui. Aceste piese sunt versatile, elegante, si feminine.

Puteți purta o rochie de piele la diverse ocazii, de la teatru, pana la petrecereri, la sărbători, și alte evenimente la care doriți să participați și să îi impresionați pe alții. Este nevoie doar sa o alegeti pe cea potrivita.

Pentru o purtare zilnica, alegeti rochia cu maneci

Vrei să purtati o rochie din piele în timpul zilei, dar nu știti ce model este ideal pentru un astfel de scop? Vă vom sfătui! Când vine vorba de rochii de piele pe care puteti indrazni sa le purtati și în timpul zilei, atunci alegerea este clară: mâneci, o croială fină, și o lungime care ajunge chiar deasupra genunchilor. Cu acest model, puteți merge cu ușurință la serviciu și nu veti trece neobservate.

Vara veti aprecia rochiile pe umar

Purtați o rochie de piele pe caldura verii? De ce nu, daca faceti alegerea corectă!? Dacă sunteți în căutarea modelului ideal pentru lunile călduroase de vară, atunci ar trebui să accesați o rochie din piele cu bretele. Arata foarte bine, de bun gust, și este destul de confortabila în timpul unei zile fierbinți. Și dacă devine puțin racoare, puteți pune un tricou cu mâneci lungi pe dedesubt, și nu vă va îndepărta de stilul dvs.

Model universal, care se potriveste oricarui tip de silueta

Cum recunoști o rochie potrivită pentru toate tipurile de siluete, care va arata perfect pe orice silueta? Pur şi simplu! Astfel de rochii din piele au mâneci scurte, lungime până la genunchi, partea inferioară se lărgește ușor și poate avea o curea in talie. Puteți purta acest model, indiferent de tipul de silueta.

Seara, alegeti o rochie mulata, fara bretele

Mergeti la o petrecere sau la cina? Nu stiti ce să purtați? Ar trebui să fie clar: rochie din piele! Veti avea un succes garantat în ea, mai ales atunci când purtați un model fără bretele, si fixat pe corp. Rochiile din piele fără bretele sunt perfecte în acest scop. În ceea ce privește lungimea, este permisă lungimea de sub și chiar deasupra genunchilor.

Foto: ASOS, Shutterstock.com.