A password will be e-mailed to you.

Se apropie ziua “D” – ziua cand doriti sa fie totul perfect. Unele dintre noi viseaza inca din copilarie in cel mai mic detaliu, toata aceasta ceremonie grandioasa, de la rochie, flori, locatie, muzica, etc… Pentru cele mai nehotarate dintre noi, va oferim in randurile de mai jos cateva sfaturi, daca nu stiti inca daca sa alegeti rochia de mireasa de la un salon, sau sa o croiti exact pentru voi.

Testare personală, abordare profesională

Saloanele de nuntă au multe avantaje. Cel mai mare este, fără îndoială, o abordare profesională. Nu numai că au o selecție largă de rochii de mireasă, dar te sfătuiesc și care ar fi cea mai potrivita pentru tine. Ei vor ține cont nu numai de stilul tău de rochie, ci și de vârsta, și de silueta. Practic nu trebuie să vă faceți griji pentru nimic, în saloanele de nuntă veți primi serviciul la care orice femeie a visat atunci când și-a ales rochia de mireasă. Desigur, există și un pahar de șampanie, care nu trebuie ratat.

Dar unde este „smecheria”? Mai ales în prețul de închiriere. Acesta este în medie de 2-3 ori mai mare decât prețul de achiziție al rochiei. Saloanele de nuntă tind să aibă o selecție largă de rochii de mireasă, dar sunt adesea rochii deja vazute si de altele. Așa că, dacă visezi o rochie de mireasă în funcție de dorințele tale, pe care nimeni nu o are și nu a vazut-o, îți recomandăm mai degrabă o croitoreasă.

Croitoreasa va implineste visurile

Ati desenat – copil fiind – rochia de mireasă pe o foaie de hârtie, sau ati visat să fiti designer de modă, și să proiectati sau chiar să coaseti rochia? Dacă doriți să aveți o nuntă fabuloasă, acest vis fabulos poate deveni realitate. În mod sigur, există multe croitorese care va vor adapta rochia după bunul plac, și dupa silueta. Veți obține o rochie de mireasă originala, pe care o veti purta cu incredere, si cu siguranta ca doar voi o veti avea, voi și nimeni altcineva. Un mare avantaj este și prețul acestei rochii, pentru ca veti plati doar materialul, si manopera. In plus, pentru o rochie originala, ar merita oricum investitia, doar ne dorim sa o purtam o singura data in viata, nu-i asa?

Foto: Unsplash.com.