A password will be e-mailed to you.

Rihanna – desi cunoscuta ca si cantareata – auzim tot mai mult in ultimul an desprea ea ca si designer si antreprenor. Rihanna are la activ o colaborare cu brandul Puma, si cu brandul Manolo Blahnik. Detine si un brand propriu de cosmetice, care au din ce in ce mai mult succes. Era de fapt o chestiune de timp pana cand Rihanna sa isi creeze si propriul brand de haine.

Succes inca de la inceput

Rihanna are deja un stil propriu, urmarit de mii de femei din intreaga lume, astfel incat putem spune ca cererea pe piata a unor piese proprii Rihannei, exista. Inceputul functionarii brandului Fenty a fost declarat in mai. Acum au aparut in sfarsit primele piese, care arata directia in care se indreapta. Fenty apartine sub Moët Hennessy Louis Vuitton (pe scurt LVMH). Acest concern are sub aripile sale branduri ca Louis Vuitton, Christian Dior sau Fendi.

 

Piese elegante inspirate din stilul Rihannei

Borsete sport stilate, combinate cu sacouri elegante, si piese oversize, sunt cu siguranta parte din colectia Rihannei.

O piesa fierbinte sunt, de asemenea, pantalonii largi, în culori din denim japonez, alb sau roz pudră.

Rihanna nu a uitat de accesoriile vestimentare, în special de ochelarii de soare, care sunt o parte indispensabilă a ținutelor ei. Se inspiră nu numai din stilul ei distinctiv, ci și din locul în care a trăit. Mai ales Barbados-ul său natal.

 

Cât de impresionantă vi se pare Rihanna ca designer de modă? Va puteti imagina piesele ei, in garderoba voastra?

Foto: Instagram.com/fenty, Fenty.com.