A password will be e-mailed to you.

Reguli de Folosire Articole

RevistaFashion.ro oferă permisiunea de a vizualiza și descărca materiale de pe acest site exclusiv pentru uz personal și non-comercial, cu condiția ca toate celelalte publicații ale conținutului nostru să fie documentate printr-un hyperlink către pagina: https://revistafashion.ro/, sau catre un articol concret, pe web.

Articolele si alte texte de pe acest web sunt protejate prin dreptul de autor, si orice folosire a lor fara acord, poate insemna incalcarea legii, si a drepturilor de autor, a legii comerciale, si a altor legi. Daca incaltati oricare dintre aceste Reguli, vi se va anula dreptul de a mai folosi acest site web,  si sunteti obligati imediat sa distrugeti/stergeti orice materiale, pe care le-ati descarcat, sau copiat de la noi.

Luati va rugam la cunostinta faptul ca autorii articolelor sunt tineri pasionati de moda, si amatori in ale jurnalismului, nicidecum jurnalisti profesionisti.

Drepturile de autor

Directorul si proprietarul revistei este Different Fashion s.r.o., Rooseveltova 9, 301 00, Plzeň, IČO: 01442112 / DIČ: 01442112 (mai departe doar Director). Manipularea continutului revistei, este protejata prin drepturile de autor, prin legea  nr. 121/2000 Sb., drept de autor in formularea sa efectiva. Dacă doriți să luați orice material publicat în conformitate cu §34 (1) (c) sau să îl difuzați în orice alt mod, vă rugăm să solicitați în prealabil consimțământul directorului revistei; Fără consimțământul său, preluarea nu este permisă

Dispozitie finala

Prin vizitarea revistei si folosirea materialelor revistei RevistaFashion.ro, luati la cunstinta si sunteti de acord cu toate cele de mai sus, și veți actiona în consecință. Condițiile se aplică tuturor persoanelor care intenționează să viziteze sau să utilizeze revista, prin publicarea sau folosirea materialelor noastre.