A password will be e-mailed to you.

Membru al întregului Regat Unit al Marii Britanii, Regina Elisabeta a II-a și-a sărbătorit aniversarea de 94 de ani în acest an. Regina este pe tron ​​încă din anul 1953. În toata aceasta perioada, a dovedit nu numai că este capabilă să fie regină, si bunică iubită, ci și să îmbrățișeze lumea modernă cu curaj și, cum se spune, să meargă odata cu vremurile. Acest lucru este demonstrat de Facebook-ul ei oficial și, de asemenea, de Instagram-ul familiei regale. Dar un lucru nu se va schimba niciodată – pantofii ei.

Gust rafinat și costume colorate

Regina Elisabeta este cunoscută pentru gustul rafinat. Ca regină, respectă în mod responsabil regulile stricte ale hainelor familiei regale, totuși a reușit să găsească o modalitate de a străluci oriunde merge. Costumele ei viu colorate din diferite nuanțe au devenit celebre și aparțin atât ei, cât și întregului Regat Unit. Tinutele ei sunt întotdeauna armonizate pana in cele mai mici detalii.

Cu siguranță ați observat că există două piese vestimentare care sunt la fel la fiecare ținută – geanta și pantofii, carora le-a ramas fidela toata viata.