A password will be e-mailed to you.

Lantul irlandez cu moda accesibila PRIMARK, pe care multi il indragesc, in special datorita preturilor mici, are noutati de extindere. In primavara lui 2020 va deschide primul magazin fizic in capitala Cehiei, PRAGA, si si-a planificat deschiderea unui magazin fizic si in Slovacia, in viitor.

Cand si unde se mai extinde PRIMARK?

Slovacii vor trebuie sa astepte inca ceva timp, se preconizeaza deschiderea abia in anul 2022. Lantul de magazine a cautat mult timp un spatiu potrivit, intrucat vor sa aloce un spatiu potrivit lantului in Bratislava, aceasta fiind o destinatie importanta, si un punct strategic si de moda la fel de important.

Acestea au fost afirmate de catre directorul Primark, Jose Luis Martinez de Larramendi.

PRIMARK se extinde in Europa de Est

Strategia cu moda ieftina a Primark-ului functioneaza. Are unele preturi atat de mici, incat nici macar lanturi ca H&M, ZARA sau C&A nu sunt capabile sa le ofere. Astfel, Primark se extinde in estul Europei. In anul 2019 a deschis cu mare fast prima sucursala in Ljubljana slovenilor, iar in 2020 se planifica deschiderea in capitala Cehiei, Praga.

Cand va ajunge si in Romania?

Catre piata din Romania se speculeaza ca in urmatorii 2-3 ani se va orienta de asemenea, mai ales tinand cont de faptul ca deja Primark colaboreaza cu foarte multe fabrici din Romania, unde in prezent lucreaza peste 3800 de angajati.

Foto: Wikipedia, Flickr.