A password will be e-mailed to you.

Top modelul britanic Kate Moss are in spate, in afara de o cariera stralucitoare, si o perioada mai rebela, care a insotit-o timp de mai multi ani. În afară de viața exuberantă de petrecere, Kate a muncit întotdeauna din greu pentru a se menține în vârf, și trebuie să recunoaștem că munca grea a dat rezultate. Puțini ar fi cei care nu o cunosc pe Kate Moss, voința ei puternică, silueta sexy, și chipul ei frumos au făcut-o celebră.

Fiti in forma, ca si Kate Moss

Multe femei privesc aceasta femeie frumoasa, și o consideră un model. Inspirați-vă de la Kate Moss, și păstrați-vă în formă în conformitate cu principiile la care ea însăși le respectă. Dacă a funcționat pentru ea, va funcționa si pentru voi!

Un regim alimentar sanatos reuseste multe

În ultimii ani, nu a existat nicio petrecere în care Kate să nu apară. Și acolo avea un pahar de vin în mână. Nu era un secret faptul că îi plăcea să bea și, în ceea ce privește mâncarea, la fel.

Acum insa, Kate Moss a înlocuit alcoolul și junk food-ul cu o dietă echilibrată, variată, și, după spusele ei, foarte gustoasă când știi cum să o faci. Kate însăși susține că, deși nu ar fi crezut-o înainte, o dietă sănătoasă face minuni.

Indragostiti-va de yoga, curata spiritul, si elibereaza trupul

Știați că Moss practică yoga în fiecare zi? Acest antrenament preferat este cunoscut în întreaga lume, și din ce în ce mai recent adoptat de foarte multa lume, nu neaparat persoane cunoscute doar.

Kate a spus despre orele de yoga că sunt hrana ei pentru suflet. Nu numai că relaxează trupul, dar, mai ales, îti curăță mintea, iar o minte sanatoasa este esentiala pentru buna functionare a intregului. Nadia Narain a fost profesoară de yoga pentru Kate, inclusiv pentru Reese Witherspoon.

Miscarea trebuie sa va placa, apoi va incepe sa aiba sens

Kate însăși a spus cu mult timp în urmă că nu este o iubitoare a sportului. A trebuit sa faca miscare insa, pentru a-și menține silueta, dar a tratat întotdeauna sportul ca pe o datorie, și o necesitate neplăcuta.

De atunci ceva s-a schimbat ceva, și lui Kate a inceput sa ii placa mișcarea. Acum exerseaza câteva ore în fiecare zi. Nu atât pentru că trebuie, ci mai ales pentru că sportul a trezit ceva in ea, și a început să ii placa cu adevarat. Abia atunci are sens.

Asadar, avem un exemplu de persoana care nu a trait tocmai sanatos, dar care a reusit sa isi schimbe complet regimul alimentar si de viata. Niciodata nu este prea tarziu!

Foto: Pexels.com, Instagram.