A password will be e-mailed to you.

Luna iunie, când începe vara oficial, aduce noi parfumuri de la brandurile Yankee Candle și Woodwick. Lumânările pe care le iubim, si care ne incanta simturile ori de câte ori le mirosim.

Parfumurile date sunt întotdeauna selectate pentru a se potrivi sezonului. Nu este preferatul tău printre ele acum? Cauti un cadou pentru o persoană iubită, și nu știii ce? Cu siguranță nu veți alege gresit daca alegeti o lumânare parfumata, ceara parfumată, sau poate un odorizant de mașină! În plus, cumpărați mereu parfumul lunii cu o reducere tentantă de 25%, așa că nu ezitați, dispare din stoc într-adevăr rapid!

Parfumul lunii iunie de la brandul Yankee Candle

Yankee Candle a pregătit Midsummers Night și Coconut Splash pentru luna iunie. Așadar, iubitorii de arome delicate dulci și tonuri puternice bărbatesti, vor găsi ceva pe placul lor.

Midsummers Night va va aminti de o noapte romantică de vară, alături de un bărbat iubit. În mirosul îmbatator veți simți cel mai mult colonia de mosc bărbateasca, salvie, paciuli și mahon. Este un parfum proaspăt, senzual și puternic, și este potrivit nu numai pentru bărbați, ci și pentru femeile cărora le plac aceste arome.

Vizavi, sta aroma Coconut Splash. Aroma frumoasă de nucă de cocos combinată cu mango, pepene galben și vanilie, va mirosi în fiecare colț al casei tale, o aroma dulce, placuta, de vara.

Parfumul lunii iunie de la WoodWick

Brandul, cunoscut pentru fitilurile de lemn care trosnesc exact ca lemnul in semineu, pentru lumânările sale, a pariat și pe parfumul cocosului suculent, Island Coconut, în iunie.

Al doilea parfum al lunii este Litoral Mimosa. Aroma uleioasă a unui amestec de citrice și struguri de șampanie răcoritoare vă va duce gândurile la plaja fierbinte, lângă mare, unde vă puteți bucura de o băutură răcoroasă. Închideti ochii, si doar bucurati-va de parfum, și de un moment de relaxare.