A password will be e-mailed to you.

De ce pantofi din plastic? Pentru ca sunt stilati, trendy, confortabili, si usor de intretinut! Pentru ca sunt originali, se adapteaza usor formei piciorului, sunt usori, si moi! Iar unii dintre ei, ca de exemplu pantofii brazilieni Melissa, sunt si imparfumati! Pentru ca s-au purtat, se poarta, si se vor purta! Trend-ul pantofilor, papucilor si sandalelor din plastic apartine exclusiv primaverii si verii. Avantajul este ca acest trend s-a extins atat de mult, incat chiar aveti de unde alege, materiale diverse, si branduri diverse.

De exemplu, brandul Crocs, care de mult si-a extins gama, de la celebrii saboti, acum detine papuci, sandale si pantofi, in design frumos, dintr-un material extrem de usor, si care nu retine mirosurile urate, numit Croslite, o rasina cu celule inchise.

foto proprietatea Differenta.ro

foto Differenta.ro

Nu credem ca mai are nevoie de prezentare celebrul brand brazilian Melissa, si sora mai mica a Melissei, brandul Zaxy, care au revolutionat piata pantofilor din plastic, cu un design romantic, superb, si cu materialul Melflex, patentat de Melissa, care, pe langa flexibilitate, si toate celelalte calitati ale materialului, prezentate si mai sus, detine si parfumul dulce de guma de mestecat, cu care este impregnat materialul, parfum care nu dispare in timp. Un motiv in plus sa aveti o pereche de Melissa, pentru ca va vor imparfuma tot raftul de pantofi 😉

Cand spunem „pantofi din plastic”, multi oameni se gandesc inca la niste papuci sau saboti inconfortabili, pe care si-i amintesc de la tarabele din piata. Vorbim acum despre un cu totul alt nivel la care au fost dusi pantofii din plastic, si acest lucru, din dorinta de a crea ceva extrem de placut piciorului vara, aerisibil, si ecologic.

Ca furnizor original de pantofi din plastic, pantofii Melissa au oferit milioane de încalțari de vară copiilor în anii ’80 și ’90. Post-mileniu, linia braziliană a început să se adreseze unei clientele mai sofisticate, prin intermediul unor stiluri high fashion, – pantofi de balet, platforme, pantofi Chelsea, – și colaborări cu designeri de vârf, precum Vivienne Westwood, și Jason Wu, lucru care nu s-a schimbat încă. Fiecare pereche este fabricată în conformitate cu cele mai înalte standarde etice, din PVC reciclat, hipoalergenic.

foto Differenta.ro

foto Differenta.ro

 

 

 

Cum puteti incadra pantofii de plastic intr-un outfit? Este simplu. Se potrivesc la orice. Daca optati pentru un outfit elegant – rochie, pantaloni eleganti, fusta – incaltati o forma eleganta – balerini, saboti, sandale, papuci eleganti, sau pantofi cu platforma. 

La un outfit sport, puteti incalta tenisi din plastic, sau slip oni, cu care nu veti alege gresit. Puteti desigur crea si combinatii gen: tenisi cu rochie, balerini cu jeansi, sau platforme chiar si cu pantaloni scurti. Lasati-va fantezia sa lucreze.

 

foto Differenta.ro

 

Ceea ce este cu adevarat grozav, este faptul ca la pantofii de plastic puteti asorta si genti de plastic, cum sunt atat de indragitele genti O bag. Si aveti outfit-ul perfect de vara 😉

 

Pantofii din plastic sunt pur si simplu din plastic, nu pretind a fi altceva. Nu detin si alte materiale, nu „se joaca” de-a imitatia din ceva… Exista acum si diverse bijuterii din plastic, pe care le puteti asorta, pentru a va crea outfitul perfect, usor, de vara, in culori calde, sau electrizante.

Oamenii incep sa inteleaga, in plus, ca nu sacrificarea animalelor este solutia pentru a ne putea imbraca, sau incalta.

Foto: Pinterest, Differenta.ro