A password will be e-mailed to you.

Nu fiecare zi este radianta, si uneori, oricat ne-am feri, ne prinde cate o „bad day“… Din fericire, exista metode care ne ajuta sa o depasim, poate chiar sa ne bucuram de ea, pana la urma. Si in acest sens, ca de obicei, ajuta moda. 

Echipamentul de baza pentru a supravietui

Nu trebuie sa va duceti cu gandul chiar la vreo supravietuire pe o insula pustie, ci doar dintr-o zi proasta. Pentru asta, aveti nevoie de un echipament potrivit, cum ar fi casti stilate – cel mai bine in luxosul rose gold, din care va va canta o muzica pozitiva, la maxim. Pentru cresterea moralului si a increderii de sine, cel mai bine functioneaza tocurile, asa ca astazi lasati tenisii si slip-onii in raftul de pantofi. Geanta voastra stilata ar trebui sa contina toate cele necesare, pentru ca o  „bad day“ aduce cu sine momente neplacute, astfel ca este bine sa fiti pregatite pentru orice. Insa veti face fata cu brio, pentru ca din geanta magica nu va lipsi nimic.

Pregatiti-va, atentie… morning coffee!

Inainte de a va incepe ziua proasta, cu siguranta trebuie sa va beti cafeaua de dimineata, va va trezi si va va duce direct pe valul –  „o sa fac fata azi”. Trebuie sa fiti pregatite ca ziua de astazi nu este printre cele mai bune, astfel incat fiti atente sa nu varsati cafeaua pe – noul vostru top trendy.

Sfat: Daca aveti o geanta mare, mai bine sa aveti in ea de rezerva si un plan B – si anume un tricou, pentru situatii neprevazute, care sa va salveze in cazul in care planului A – tricoului initial – i s-a intamplat vreun accident nedorit 🙂

Culorile vesele ajuta mai mult decat credeti

Noi femeile ne uitam in oglinda mult mai des decat barbatii, de aceea pentru noi culorile vesele sunt extrem de importante. Ne ridica putin cate putin moralul si buna dispozitie de fiecare data cand ne privim. Asa ca merita sa alegeti niste tonuri placute, calde, pudrate, de exemplu. In old pink cu niste accesorii in rose gold veti fi dragalasa, iar combinatia calmeaza destul de mult.

Galbenul canar va aduce soarele, chiar si cand vedeti doar nori. Baby blue va asigura calmul si energia de care veti avea nevoie astazi. Si verdele deschis va da speranta ca veti trece peste aceasta zi, fara incidente majore.

Taieturi care va avantajeaza silueta

„Bad day“ – intelegem deja din contex ce inseamna, si ce aduce cu sine. Chiar nu avem nevoie, mai ales daca avem si cateva kilograme in plus, sa alegem niste haine in care aratam si ne simtim ca niste saci de cartofi. Alegeti asadar din sifonier haine a caror taietura va avantajeaza, si in care chiar aratati si va simtiti bine, si plina de incredere in sine. Macar sa aratam bine pana trecem de aceasta „bad day”, nu? 😀

Foto: Unsplash.com