A password will be e-mailed to you.

Ochelarii de soare sunt o parte esențială a outfit-urilor de primăvară, și de vară. Protejează ochii de ultraviolete, praf, si alte impuritati din aer, ne ajută să vedem mai bine cand e soare puternic, și, in plus, sunt un accesoriu superb care ne completeaza outfit-ul. Ce ochelari de soare vor fi anul acesta in trend?

Rose gold – roz auriu

Rozul auriu devine din ce în ce mai vizibil in modă, si nu doar în accesorii. În moda vestimentara, a fost inlocuit de rozul lila, care în ultimii ani a luptat alaturi de cele mai stilate nuante.  În combinație cu accesorii rose gold, fac un duo minunat, fără de care nu există nici un outfit pentru sezonul primăvară/vară 2017.

La ochelarii de soare, rose gold-ul a inlocuit ceea ce parea de neinlocuit, si anume atemporalul auriu, care s-a mentinut mult timp un trend mondial. Noutatea in trendul ochelarilor de soare este sticla colorata. Sticla este tot rose gold, in plus, are un efect de oglinda, fapt pentru care acesti ochelari castiga cu siguranta puncte in plus.

Diverse forme, in functie de forma fetei

Avem forme ale fetei diferite, si fiecareia i se potriveste o alta forma de ochelari de soare. Daca aveti fata rotunda, mergeti la sigur, si alegeti dintre ochelarii de soare cu forma patrata. Sfat: Cu ochelarii de soare patrati, care au o linie extinsa, de pisica, veti fi irezistibila.

Sunteti proprietarele unei fete in forma de inima? Atunci alegeti ochelarii mari,  „musca”, sau traditionalii pilot.

Fetelor cu forma patrata li se potrivesc ochelarii rotunzi, sau ovali. Fetele ovale au un real avantaj, pentru ca isi pot permite sa poarte orice forma de ochelari. Sfat: ochelarii Lenon nu sunt niciodata in afara modei!

Cand e vorba de ochelari de soare, calitatea ar trebui sa primeze pentru fiecare dintre noi, astfel, nu va temeti sa investiti intr-o pereche de ochelari de soare de calitate, doar este vorba despre protectia si sanatatea ochilor nostri! Intr-o realizare rose gold, ii veti iubi, cu siguranta.

Foto: Pinterest.