A password will be e-mailed to you.

Cum este oare posibil ca barbatii, de care ne plangem adesea ca nu ne inteleg, sa ne anticipeze atat de bine dorintele, poate unele dintre ele si fara ca noi sa le constientizam? Si acum ma refer la un exemplu concret, desi sunt atatea si atatea: gentile O bag, minunile dintr-un material cauciucat special, inventate, asa cum spuneam, de un barbat, in Italia. Acesta, sub numele lui Michele Zanella, a inventat acest brand in anul 2009, la Padova, sub firma italiana Full Spot. 

Michele Zanella – sursa foto:Google

Materialul este de inalta calitate, foarte usor, flexibil, si usor de curatat si de intretinut. Gentile sunt versatile, in nuante dintre cele mai diverse, reci, de iarna, sau efervescente, de vara, iar forma lor urbana le face accesoriul de moda must have, usor de asortat la orice outfit, indiferent daca este sport, sau elegant.  Sa nu uitam, evident, nici de atuul poate cel mai important O bag, si anume faptul ca va puteti crea propria geanta, originala, unica, atipica, dupa preferinte, combinand elementele componente, si avand astfel posibilitatea sa aveti o geanta noua, de fiecare data. Materialul cauciucat, usor, lavabil, flexibil, a creat o adevarata revolutie in domeniu.

Sursa : Differenta.ro

De la modelul clasic O bag, pe care il cunoastem, s-a trecut usor, datorita succesului, si cerintei intr-un numar impresionant al fanelor O bag, de mai mult, la alte modele, cum ar fi: O chic,  O Basket, O Sun, O Pocket, O bag 50, O bag Beach, O Moon, O Moon Light, O bag Matelasse, O Swing, O Wave Texture,  in plus, minunatele ceasuri O Clock, si bratarile O Bracelet, dar si husele pentru telefoane.

Sunt convinsa ca si curiozitatea voastra, ca si a noastra, dar si a mea, personal, este, ce noutati ne va mai aduce acest brand minunat? Cu ce ne va mai seduce? Voi, ce ati vrea sa mai vedeti, de la O bag? Ce idei nastrusnice va trec prin minte? Sau asteptam sa ne anticipieze tot barbatii gandurile? Pana data viitoare, numai bine!