A password will be e-mailed to you.

Mult asteptata nunta a avut loc, si a fost la fel de fastuoasa pe cat ne asteptam. O lume intreaga a asteptat, mai apoi a urmarit cu sufletul la gura superba nunta. Daca era vorba de doi oameni obisnuiti, parca nu mai era atat de interesanta, nu-i asa? 😀 Dar fiind vorba despre Printul Marii Britanii, „roscovanul familiei regale”, cum i se spune simpaticului print, si de frumoasa actrita Meghan, atunci lucrurile au stat cu totul altfel, iar noi savuram fiecare detaliu al vietii lor, facut public.

Se spune ca Meghan a fost ceruta in casatorie intr-un mod special, si intr-o luna speciala, inca de anul trecut, in august, cand cei doi tineri frumosi si indragostiti se aflau in Botswana, de ziua lui Meghan. Atunci, Harry i-a organizat o petrecere surpriza, si a cerut-o. Luna august este o luna cu o semnificatie aparte pentru print, deoarece este luna in care a murit mama lui, iubita printesa Diana, iar Harry a vrut sa aiba si o amintire care sa ii aduca bucurie, legata de aceasta luna.

 

Se zvonesc multe, stiti si voi, despre faptul ca Meghan nu este extrem de agreata la Casa Regala, insa aceste „barfe” noi nu dorim sa le comentam, ci sa va prezentam putin acest frumos moment din inceputul de viata – oficial de acum – in doi al tinerilor.

Ce-i drept, o nunta este intotdeauna un motiv de bucurie, iar noua, femeilor, ne place sa analizam tinutele, sa le laudam, sau sa le criticam, dupa caz, si, mai ales, tinuta miresei. Asadar, sa lasam alte „picanterii” in seama altora, si sa analizam partea care ne intereseaza pe noi, si anume, tinutele mirilor.

   

Meghan a purtat in aceasta zi importanta pentru ea o superba rochie Givenchy, de matase, extrem de simpla, careia i-a asortat un voal lung de aproape 5 m, si o bentita tiara cu diamante, imprumutata de la regina. Doi baieti au ajutat-o sa isi poarte voalul, in timp ce mergea spre print, care o astepta in capela. Mireasa a intrat singura in capela, incalcand traditia, in absenta tatalui ei, care a suferit recent un atac de cord, si caruia medicii i-au interzis sa calatoreasca. Noii Duce si Ducesa de Sussex au facut milioane de fani sa suspine in timpul sarutului regal, pe treptele Capelei St. George. I s-a citit pe buzele Printului Harry, la vederea viitoarei sale sotii, ca a rostit cuvintele: „You look amazing”. 

Printul Harry si barba lui roscovana

Au aparut speculatii despre barba Printului Harry, daca si-o va da jos, sau nu. Conform standardelor militare, barbatii in uniforma nu au voie sa aiba par pe fata. Dar Harry, fost soldat, si Capitan General in Marina Regala, si-a pastrat intacta barba, incalcand aceasta regula. Mirele a fost extrem de elegant si de stilat, iar acest lucru si datorita uniformei purtate, dar mai ales alurei lui, si faptului ca eleganta sa vine din interior, si se observa cu ochiul liber ca provine din familia regala.

Felicitari mirilor, sa aiba parte de multa iubire, si de fericire maxima!

Sursa si inspiratie: USA Today.