A password will be e-mailed to you.

Poate că nu există nimeni pe lume care să fie 100% mulțumit de aspectul său. Întotdeauna găsim ceva ce nu ne place, indiferent dacă este vorba de silueta, păr, piele, sau orice altceva. Este important să ne dăm seama că nu ne-am născut perfecti, și nici nu ne-am născut pentru a fi perfecti.

În special femeile suferă adesea de un sentiment de inferioritate. Au impresia că nu sunt suficient de atrăgătoare, în timp ce cei din jur au, de obicei, opinia opusă. Acest lucru se datorează faptului că vedem modele frumoase și subțiri din toate părțile, care sunt considerate idealul frumuseții.

Credem că trebuie să arătăm în mod obligatoriu ca ele, și, dacă nu este cazul, societatea ne condamnă, si ne vede greșelile pe care apoi încercăm să le eliminăm, sau sa le ascundem. Da, unii oameni asa actioneaza, ii evalueaza pe alții pe baza aspectului lor, reducându-le astfel încrederea în sine. Dar acești oameni înșiși suferă de anumite complexe, pe care le compensează astfel.

A fi nemulțumiti de noi înșine poate avea multe cauze, dar psihicul este întotdeauna afectat. Nu este necesar să reamintim că totul depinde de psihic. De exemplu, dacă o persoană este umilita în copilărie din cauza aspectului său, poartă cu ea mai departe în viață acest complex. Încrederea ei în sine este sub limita, și se simte urata și inutila. Pe un astfel de om nu il vor ajuta doar hainele frumoase, tunsoarea la modă, și machiajul perfect. Da, pentru o clipă se simte mai bine, dar undeva în interiorul lui, viermele complexului de inferioritate încă il roade. Trebuie să începeți să lucrați la psihicul dvs, și să vă amintiți că este un proces de durată lungă, dar puteți reusi.

Exista o multime de pasi care va ajuta sa incepeti va simtiti mai bine, si va ajuta sa nu va mai bateti capul cu lucruri legate de aspect.

Mergeti la frizer

Acest punct este in special pentru femei. Daca doriti sa schimbati ceva in viata dvs, intotdeauna incepeti cu o frizura noua.

Nu-i lasati pe altii sa va controleze viata

Unii oameni sunt rai, si nu gandesc cat rau fac cu anumite comentarii sau barfe rautacioase. Cel mai bine este sa invatati sa ignorati astfel de oameni, ei vor exista mereu, si se alimenteaza din acest lucru, din a-i provoca si marginaliza pe altii. Dar daca invatati sa nu luati lucrurile personal, si sa fiti convinsi ca totul este despre ei, si nu despre dvs, atunci veti gasi linistea de care aveti nevoie.

Inconjurati-va de oameni care conteaza

Oamenii care va iubesc nu va vor batjocori niciodată, din nici un motiv. Dar ei pot fi critici constructivi, care va vor spune în mod sensibil, dar sincer, ce ati putea îmbunătăți, pentru a va face să va simtiti mai bine. Prietenii adevarati stiu cum sa va spuna anumite lucruri pentru a va motiva.

Invatati sa va acceptati asa cum sunteti

Încercând să fiti perfecti cu orice preț, mai degrabă veti fi raniti. Doar când va veti accepta așa cum sunteti, veti fi fericiti.

Dar există multe alte modalități de a învăța să te iubești pe tine însuți. De exemplu, puteți asculta muzică de meditație. De asemenea, puteți recita regulat așa-numitele mantre. Acestea sunt fraze pe care le repetați de exemplu în fața unei oglinzi. Repetați că sunteți frumoși și excepționali. Până la urmă, veti vedea totul doar pozitiv. Practicati yoga, si meditatie, incercati sa faceti lucruri care va fac placere, cu oameni care va plac, cititi, ascultati muzica de calitate, si invatati sa petreceti timp si singuri, cu dvs insisa, si sa va faca placere.

Și amintiți-vă, ceea ce emanati, se va întoarce ca un boomerang.

Foto: Unsplash.com.