A password will be e-mailed to you.

In viata, tot timpul ne lovim de tot felul de reguli: la munca, in viata personala, chiar si in moda. Viata noastra se ghideaza dupa reguli, scrise sau nescrise. Sunt lucruri care trebuiesc respectate, si mentinute. Dar mai sunt si cele pot fi incalcate.

Regulile sunt importante, dar cand se gaseste o fisura…

Unele reguli trebuiesc respectate, si punct. Există lucruri care nu pot fi încălcate, sau cel puțin nu ar trebui. Cu toate acestea, noi dorim acum sa facem referire la acel gen de reguli la care le gaseste o fisura, si de la care ne putem usor abate. La ce mă refer mai exact?

Mov la ochi? Nici din greseala!

Ati auzit de movul la ochi, ca ar fi un tabu? Ei bine, aceasta este una din regulile care pot fi incalcate! Nu este tocmai adevarat ca fardul mov la ochi ar fi chiar asa un lucru gresit. Trebuie doar sa fie aplicat de cineva care stie, pentru ca daca se exagereaza, intr-adevar, poate crea efect de vanatai la ochi.  Si asta nu ar fi tocmai sexy.

Doua motive diferite impreuna? Asta chiar ca nu!

Unii spun uneori că diferite modele nu pot fi combinate, iar oamenii au ajuns să creadă acest lucru. Dar acest lucru este doar pe jumătate adevărat. Evident, luarea a două tipare distinctive și aplicarea lor pe zone mari (de exemplu, una pe o tunică și cealaltă pe colanti) va face să pară nebunesc, si de circ. Dar, atunci când combinați tiparele mici cu modele mari (polka mici și polka mari), atunci va arăta bine. Serios!

Ochii si buzele fardate impreuna, la fel de strident? Niciodata!

Urmați regula conform căreia dacă vă machiati puternic ochii, gura trebuie să fie ușor si discret fardata, sau invers? Și aici, aș dori să fac un comentariu la această regulă nescrisă. Este adevărat că, dacă machiati ochii smokie, dorind să atrageți atenția asupra lor, ar fi păcat dacă ati alege ca si trăsătura dominantă a feței dvs si buzele. Dar asta nu înseamnă că această combinație nu poate funcționa, trebuie doar găsita o minunata cale de mijloc.

Foto: Pixabay.com, Pinterest.com.