A password will be e-mailed to you.

Unele trenduri de moda ni se pot parea ciudate, si de multe ori nu intelegem cum se pot orienta multi dupa ele. Cu toate acestea, reusesc sa fie nemuritoare, si sa se intoarca mereu si mereu in moda. La fel ca manecile balon. La prima vedere, pot parea amuzante chiar, insa daca stiti sa le purtati, acorda tinutei un aer romantic, si interesant.

Mânecile în formă de balon au fost purtate anterior destul de des. Dar această tendință a dispărut de ceva timp. În 2020, se întoarce pe scena modei în plină desfășurare. Cu cat mai mari și mai voluminoase manecile pe care le purtam, cu atât mai bine. Dimensiunea contează!

Inspiratie de la Golden Globes

Fotografiile de pe covorul roșu ale prestigioselor Globuri de Aur arată că femeile și fetele prezente erau bine conștiente de această tendință curentă, și au ales rochiile cu cele mai mari mâneci pe care le-au găsit. Desigur, nu se rezuma totul la rochii. Geci, bluze, tricouri – mânecile balon pot fi purtate în orice mod. Dar trebuie să luați în considerare faptul ca nu este întotdeauna potrivit pretutindeni. Cu siguranță nu sunt recomandate pentru ținute casual, deoarece arată destul de festiv. Petrecerile și balurile sunt oportunități mult mai bune pentru a profita de acest element.

Efect nefavorabil

Deoarece mânecile balon sunt în general mari și pufoase, dau impresia de umeri largi. Dacă doriți să evitați acest efect, ar trebui să alegeți acele mânecile care încep să crească în volum până la umeri. Există diferite variante și tăieturi, dintre care cu siguranță o vei găsi pe a ta.

nakd_balloon_sleeve_shirt_1018-001981-0146_01a_r1
df01790d8efcde593179e9faf2d4d4d22867a8ed_000234700034683_00
agg65213_white_xl

Cum va place trendul manecilor balon, umflate si romantice?

Foto: Shopbop.com, Poshmark.com, Getty Images (Frazer Harrison, Frazer Harrison)