A password will be e-mailed to you.

De ce sa investim bani in ceva ce poate ceilalti oricum nu vad? Exact aceasta intrebare si-o pun multe femei. Si tocmai de aceea cumpara lenjerie intima ieftina, din buticuri, sau de la targuri, din piete, unde nici macar marimea sutienelor de multe ori nu este ceea ce trebuie. Sa nu mai vorbim de calitatea materialului, care lasa de dorit, in plus, daca facem calculul de cate ori intr-un an cumparam lenjerie intima ieftina, pentru ca se deterioreaza extrem de repede, ne dam seama rapid cum ar fi mai avantajos.

Confortul mai presus de orice

Alegerea lenjeriei intime potrivite este chiar o sarcina importanta, cu efecte uimitoare insa, daca alegeti dimensiunea potrivita.

Nu aveti niste sani mari, si credeti ca alegand un numar mai mare la sutienul push up rezolvati optic problema? Aceasta este una din greselile pe care le fac foarte multe femei.

Pentru ca sutienul dvs sa reziste la locul lui, fix, sa nu se miste, este esential sa il alegeti pe cel care va vine perfect pe corp, si la piept.  Chiar daca este vorba despre sutien bralett, sau despre un sutien push up, trebuie sa stea bine fixat pe corp, astfel incat sa va simtiti atat de confortabil, ca si cum nici nu ati avea lenejerie intima.

picmonkey-collage3

Calitatea – mai importanta decat cantitatea

Importanta nu este doar marimea, ci si taietura si materialul din care este lenjeria confectionata. Garantia sigurantei este o lenjerie intima de lux. 

Printre brandurile de lux preferate de femeile din intreaga lume se numara, de exemplu, Calvin Klein, Tommy Hilfiger, sau Victoria’s Secret. Aceste branduri sunt destul de accesibile ca si pret. In acelasi timp, sunt si niste piese de moda extrem de stilate.

Sfat: Lenjeria intima Calvin Klein are ca si caracteristica faptul ca detine inscriptia brandului vizibila.

Aveti un top sau o camasa transparente? Grozav! Pentru ca exact cu aceste piese puteti evidentia si mai mult lenjeria voastra de lux. Va veti simti sexy, fara insa a fi vulgare, va veti simti stilate, si admirate.

Lenjeria intima perfecta va face sa va simtiti ca o regina, extrem de bine in pielea voastra, extrem de multumite, si sigure pe voi. Acesta este scopul unei lenjerii intime de calitate, in afara de cel evident, practic.

Foto: Pinterest.