A password will be e-mailed to you.

În ciuda faptului ca acest serial nu se mai filmeaza, nu inceteaza sa ne inspire. Fie intriga interesantă a lui Blair și petrecerile ei, sau întâlnirile și prietenii. Dar ceea ce la Gossip Girl ne dezarmează total este moda. Fiecare episod este pentru noi o noua sursa de inspirație.

Lumea modei

Gossip girl este un serial despre lumea tinerilor de bani gata, din Upper East Side, in New York. Cu toate acestea, mai toata actiunea se desfasoara in jurul personajului celebru Serena Van der Woodsen, si a blogului plin de barfe, pe care un personaj anonim il face public, sub pseudonimul Gossip Girl. Moda este un cuvant cheie in acest serial. Daca exista un serial din care va puteti inspira zilnic cu privire la cele mai stilate outfit-uri, care sunt originale, atemporale, si care ne innebunesc, acesta este Gossip Girl.

Serena vs. Blair – fiecare are stilul ei propriu

Personajele principale ale serialului sunt Serena si Blair. Cele mai bune prietene, cu toate acestea, stiluri atat de diferite.  Serena e mai extravaganta, si mai relaxata, si la ea puteti vedea un trend care circula in moda actuala, si anume stilul Boho Chic, stilul nonconformist si boem al anilor ’70. Outfit-urile lui Blair sunt ca decupate din revistele de moda – perfectiune si eleganta, mai presus de orice. Blair este o mica aristocrata, care doreste sa fie impecabila  in societate, cel putin vestimentar. Daca va uitati in jurul vostru, cu siguranta fiecare dintre voi cunoste o Blair sau o Serena, in lumea noastra. Lasati-va inspirate de ele. Moda este o pasiune ce nu trebuie tainuita, ci impartasita.

Increderea de sine in moda

Recunoastem ca unele outfit-uri din GG pentru noi, au depasit limita. Rochii Dior, genti Louis Vuitton, pantofi Louboutin, palarii Chanel, cea mai mare majoritate a noastra nu si le pot permite, si a purta astfel de creatii necesita in plus si o doza foarte mare de incredere in sine. Din fericire insa, in ziua de azi e din ce in ce mai simplu.  Moda exprimă ceea ce vrea sa fie, și cine vrei tu să fii. Nu vă fie frică să ieșiți in evidenta, și să combinați elementele despre care alții spun că nu pot fi combinate. Fiti propria voastra Gossip Girl.

Foto: Pinterest.