A password will be e-mailed to you.

Denim, denim, denim… peste tot pe unde ne uitam, de ani de zile. Am crescut cu el, si copiii nostri cresc cu el. Va amintiti de perioada cand fustele din jeans, in special cele mini, erau piese de rezistenta ale garderobei noastre? Nu este chiar asa de demult, si deja fustele din jeans isi anunta intoarcerea in scena. Si ce spuneti de cele pana la genunchi? Noi le adoram! 

Mini din jeans cu atingere moderna

Uitați de fustele tăiate drept, cu cusături perfecte, fustele la modă acum sunt cele cu tăieturi asimetrice, cu un capăt rupt. Este un fel de fustă tip boyfriend – cu cât mai rupta, cu atât mai stilata. Așa cum se întâmplă adesea, noile tendințe vestimentare le combină adesea pe cele actuale, astfel încât chiar și la această piesă putem găsi patchwork-ul popular.

Nuante diverse ale denimului

Denimul inchis arata elegant, si se combina simplu cu piese mai deschise. Denimul deschis, sau nuantele gri, par poate usor mai rebele, insa garderoba dvs le cere!

Dacă doriti să fiti o doamnă sau să mergeti la o întâlnire, tocurile sunt o alegere excelentă. Picioarele se vor vedea lungi, iar o fustă din denim va va ajuta sa creati această impresie. Pentru timpul liber, pariați însă pe adidași/tenisi, care transformă brusc o fustă elegantă într-o piesă casual stilata.

Sfatul redactiei: La o fusta din jeans este grozav un mini rucsac, ca si accesoriu, si outfit-ului dvs nu ii va lipsi nimic. 

Foto: Unsplash.com.