A password will be e-mailed to you.

Deși parul lung arată feminin, și este adevărat că societatea consideră părul lung drept o carte de vizită a femeii, nu toate ne dorim să purtăm părul lung. Unele femei pur și simplu nu se simt bine cu parul lung, nu le defineste, și preferă să și-l scurteze.

Aveti și dvs părul scurt? Sau aveți părul lung, dar sunteți atrase de o tunsoare mai scurtă? Oricum ar fi, ce ati spune despre coafuri inspirate de părul scurt? Credeti sau nu, si cu un par scurt puteți face impresie!

Nu va temeti sa-l tundeti!

Multe femei se confrunta adesea cu aceasta dilema, daca sa renunțe sau nu la părul mai lung, și pariază pe o coafură scurtă. De multe ori ne este frica de schimbare, sau de faptul ca nu ni se va potrivi. Adevărul este că părul scurt ne poate flata pe fiecare dintre noi, dar cu siguranță este necesar să alegem bine. Un hair stilist priceput vă va sfătui să alegeți o coafură adecvată ca formă si lungime. Luati in considerare sfaturile lor!

Nu mereu este avantajos sa va doriti coafura din poza…

Te-ai îndrăgostit literalmente de o coafură pe care a avut-o cântăreața, actrița sau o altă celebritate preferată? Și ai făcut greșeala să alergi la coafor cu o fotografie în mână și să stai ferma pe pozitie, că vrei doar această coafură și punct?

Nu este întotdeauna rezonabil să insistăm pe o coafură dintr-o imagine care ne-a plăcut. Doar pentru că i se potrivește altcuiva nu înseamnă că ni se potrivește si noua. Prin urmare, primiți sfaturi, coafeza ar trebui să vă recomande dacă coafura va este potrivită sau nu.

În galerie veți găsi multă inspirație pentru coafuri potrivite pentru părul scurt. Aruncați o privire și vedeți dacă puteți găsi cea potrivită pentru părul dvs. Părul scurt arată bine cu siguranta si al femei, lasati deoparte prejudecățile, cum că părul scurt aparține doar bărbaților. Alegeti o coafură care se potrivește, cu îndrăzneală si curaj. Schimbarea este viață, iar părul scurt este o schimbare potrivita!

Foto: Pexels.com, Pinterest.com.