A password will be e-mailed to you.

Gigi și Bella Hadid sunt, fără îndoială, cea mai populară pereche de surori a prezentului, cel puțin pentru showbiz. Printre altele, ele sunt, de asemenea, legate de aceeași vocație și dragoste de modă, pe care pur și simplu o au in sânge. Inspirati-va din stilul lor.

Ambele modele sunt urmarite cu nerăbdare de milioane de oameni în fiecare zi, datorită activității lor pe rețelele sociale. Cu toate acestea, nu evită nici măcar controversele ocazionale, cum ar fi declarațiile rasiste din trecut sau, de exemplu, rotația mai frecventă a partenerilor. Oricum ar fi insa in intimitate, fiecare are un stil individual, care inspiră femei și fete din întreaga lume. 

La prima vedere, diferența de stiluri este evidentă. Gigi acționează ca un tip blând, romantic, în timp ce Bella are o îndrăzneală și o rebeliune. Să ne uităm mai atent la stilul lor.

Gigi

În timpul liber, Gigi prefera confortul, simplitatea, și tinde să se prezinte într-un stil sportiv, dar de cele mai multe ori este completat de un element elegant. De cele mai multe ori o veți întâlni în blugi și tricou sau în pantaloni de trening, pe care ii prefera si cand călătoreste, unde vrea pur și simplu să se simtă confortabil. Dar dacă este vorba de un party sau un eveniment social, se transformă într-o femeie elegantă care prefera rochiile si pardesiele lungi, sau costume de pantaloni.

În unele cazuri, costumele ei sunt destul de ciudate. Modelele le combină cu adevărat neconvențional, dar rezultatul merită.

Bella

Ea este un rebel innăscut, îi place să ii fie admirata silueta subțire, și îi place să arate sexy. Unii ar putea crede că hainele ei pot dezvălui prea mult. Dulapul ei este dominat de blugi și crop top-uri. Fustele scurte și pantofii cu toc înalt sunt, de asemenea un must have al ei. La fel ca sora ei mai mare, stie sa fie foarte nobila si gratie pentru un eveniment major.

Asadar, care dintre cele doua d-soare v-a castigat? Bella sau Gigi?

Foto: Mike Pont/WireImage/Getty Images, Instagram.