A password will be e-mailed to you.
Patchwork este poate pentru dvs un cuvant nou, insa acest trend in moda il cunoasteti deja foarte bine. Provine din Egiptul antic, insa cel mai mare succes l-a cunoscut in anii 70. Acum, designerii de moda s-au hotarat sa ii dea o noua sansa.

Patchwork – un trend in moda

Patchwork combină de facto piese de țesătură diferit colorate. Diferite materiale, modele diferite, culori… Cu cât este mai nebunesc, cu atât mai stilat. Deși rezultatul poate părea supraaglomerat și disparat, contrariul este adevărat. Până acum ne-am obișnuit cu minimalismul, tonurile și liniile pure… Patchwork-ul respecta tendințele modei?

Patching este in moda

Patchwork a fost cel mai evident la denim. Blugii cu patch-uri in diferite croieli aparțin celei mai populare forme de patchwork. Apare, de asemenea, la rochiile din denim sau la jachete din jeans, în special la dimensiunile supradimensionate.

A anima piese obisnuite

Dacă nu ati fost fani ai minimalismului și a pieselor basic, atunci această tendință vestimentară cu siguranță va va impresiona. Apare în colecțiile de toamnă nu numai ale mărcilor de modă de lux, ci și în magazine.

Patchwork a prins în principal în New York Fashion Week, unde această tendință a modei a fost însoțită de modele animal print, și combinații de culori nebunesti. Dacă patchwork-ul este încă puțin extravagant pentru gustul dvs, culorile acestei tendințe în portocaliu, roz sau roșu sunt ca si făcute pentru dvs.

Foto: Unsplash.com.