A password will be e-mailed to you.

3 aprilie a fost dedicată bucăților mici de piese vestimentare din garderoba noastră, fără de care majoritatea dintre noi nici nu ieși din casă. Atunci, le-am adus un omagiu. Ziua Internațională a Lenjeriei intime ne-a încântat să vedem noutățile interesante, evenimentele noi, și reducerile avantajoase. Nu le lasati sa va scape!

În capitalele lumii, de exemplu, în această zi puteți vedea marșuri anuale în lenjerie. Și din moment ce nu avem încă un astfel de plan, va vom face altfel de bucurii. Vă vom încălzi putin sangele cu noi modele de la branduri mondiale, și reducerile lor irezistibile, care merita bagate in seama. Așadar, dacă v-ați gândit deja că trebuie să adăugați ceva lenjerie nouă în garderoba dvs., astăzi este ziua potrivită. Sa fie cu noroc!

Lenjeria intima este primul lucru la care ajungeți dimineața când vă îmbrăcați. Nu trebuie să fie perceput doar ca o piesă vestimentară practică, ci ar trebui să fie o bucurie. Ar trebui să vă placă, și sa placa si celui/celei care o va vedea. Nu trebuie, dar poate fi supusa ultimelor tendințe. Poate fi clasica, sau non-tradiționala, ascunsa, sau mărturisita, decenta, sau provocatoare. Depinde de tine, de cum percepi, care este gustul tău in materie de lenjerie intima, și ce te face sa te simti confortabil.

Veti fi captivati de modelele iconice Calvin Klein cu logo-uri sau modele, sau mai degrabă discrete, de la Tommy Hilfiger? Ambele fenomene ale modei oferă clasicile populare, dar și culori sau decupaje pe care le va însufleți fiecare rochie. Și pentru că si confortul joacă în continuare un rol major în alegerea lenjeriei, veți simți că sunteți în bumbac în fiecare dintre aceste modele.


Dar dacă va place să îndrăzniti, încercati pantaloni scurți jucăuși ai mărcilor Slippsy și Styx, în care garantat va veti bucura pe deplin de confortul casei, de momentele de relaxare, și, în plus, va puteti asorta cu jumătatea dragă. Aceste două mărci oferă modele cu acelasi design si pentru bărbați, și pentru femei.