A password will be e-mailed to you.

Espadrilele sunt o bombă totală pentru vară. Doar puneți-le, și puteți pleca oriunde vă duc pașii. În ultimii ani, s-au bucurat de o popularitate din ce în ce mai mare, și din ce în ce mai mulți dintre noi suntem interesați de ele. Și asta este bine, pentru că espadrilele arată chic, si feminin.

Provin din insorita Spanie

Stiati ca espadrilele provin din insorita Spanie? Poate că acest fapt nu vă va surprinde, pentru că acești pantofi sunt sinonimi cu confortul, libertatea, odihna, lejeritatea, și mulți dintre noi le asociază cumva automat cu vacanta la mare.

Espadrilele amintesc de sandale, dar sunt mult mai confortabile. Chiar și în zilele călduroase nu împing, nu strang, sunt extrem de confortabile, plăcute, aerisibile. Pe scurt, o alegere clară pentru vara indiană, care urmeaza sa se instaleze. Aveți aceeași părere?

Ce sunt de fapt ele?

Espadrilele sunt încălțăminte de agreement, care sunt minunate pentru seara la bar cu o prietena, după-amiaza cu familia la plajă, sau dimineața pentru cumpărături în oraș. Nu sunt noi, au cunoscut cel mai mare boom inca din anii ’80, când aproape toată lumea le-a purtat. Un semn distinctiv este talpa din iuta, tradiționalele espadrile sunt confecționate din pânză, ușoare, confortabile, și la modă.

Din catifea, din piele, cu paiete si broderii

Espadrilele sunt cu adevarat niste piese greu de intrecut. Indiferent daca le alegeti pe cele din piele, din catifea, decorate cu paiete sau cu broderie frumoasa, garantam o aparitie demna de scena in ele.

 

Se potrivesc la rochii si la jeansi

Sunt genul de piese care se potrivesc chiar la orice, de la pantaloni scurti sau lungi, la fuste, si overals, sau rochii romantice, veti arata grozav, indiferent la ce le-ati purta!

Foto: Unsplash.com, ASOS.