A password will be e-mailed to you.

Hainele si accesoriile holografice, in mare voga anul acesta! Efectul futurist este cu adevarat in trend. Elementele cu efect holografic asupra hainelor sunt foarte populare. Ele reflectă interesul oamenilor pentru spațiu, călătoriile intergalactice, univers. Pentru prima dată, acest stil a început să fie popular în anii 60, după ce Gagarin a vizitat spațiul. Revistele de modă au imprimat fotografii cu modele în haine asemănătoare, in costume spațiale.

Acum, este din nou in atentia modei, si accentul este pus nu doar pe haine, ci si pe accesorii, care mai de care mai stralucitoare si mai impresionante.

Marile branduri au imbratisat imediat ideea, si au aplicat-o in creatiile lor, asadar veti vedea pe strada elemente holografice de la tot felul de branduri.

Daca le agreati sau nu, daca le veti purta si voi sau nu, suntem curiosi. Stim, par mai degraba genul de elemente de club, de discoteca, de videoclipuri, sau SF. Insa, combinate cu grija, fara a exagera, puteti aduce cu siguranta un plus oricarei tinute, prin abordarea acestor piese. De la ochelari de soare holografici, la borsete, si chiar la costume de baie, accesoriile nu au limita la imaginatie, si nici piesele vestimentare, dealtfel.

E-shopul nostru de suflet, www.differenta.ro, desigur ca nu putea ramane in urma cu noutatile, ba din contra! Au piese de la branduri de lux, accesibile la pret, si ne-au furnizat si aceste poze minunate, pentru inspiratie, fapt pentru care le multumim. Aveti asadar de unde sa va inspirati, si acum si timpul necesar pentru a va relaxa, si a comanda piesele favorite din confortul de acasa, la un pahar de vin, la o ceasca de cafea, sau la o ciocolata calda 🙂

picture www.differenta.ro

Fiti precauti, aveti grija de voi si de cei din jur, pentru a depasi impreuna cu bine toata aceasta perioada, de care sa pomenim in curand doar ca de o amintire urata…