A password will be e-mailed to you.

Extravaganta castiga noi dimensiuni. Inainte, era vorba de piese de moda unice, originale, si, mai ales, nemaivazute. În prezent, extravaganța face parte din moda de stradă. Un astfel de trend este fusta din satin, care este o piesă obligatorie în acest an.

Avantajoasa pentru diverse perioade ale anului

Veți purta fusta din satin mai ales în lunile de vară, care sunt un sezon de nuanțe și combinații de culori vesele și jucăușe. Marele avantaj al acestei piese este însă faptul că veți purta fusta și în alte sezoane. Toamna sau primăvara, merge bine cu un sacou din piele sau denim. În zilele mai reci, tot ce trebuie să faceți este să alegeti un pulover maxi calduros, cu o fustă satinată, iar ținuta este gata de iesit in lume.

3067255706_1_1_1

Taietura pana la genunchi

Taietura ideala a fustelor din satin este cea peste genunchi. Această croială subliniază originalitatea fustei. De asemenea, este foarte frumoasa, deoarece fusta satinată este însoțită de o talie superioară, care accentuează curbele feminine.

hmgoepprod (3)
hmgoepprod (6)

Combinatie de elemente sportive

De asemenea, descoperiți că elementele sportive din modă câștigă mai mult spațiu decât eleganța? Nu este același lucru pentru fustele din satin. Acestea se potrivesc perfect la tenisi sau adidași cu platformă, care îi oferă și mai mult farmec. Fusta din satin este elegantă în sine, așa că nu vă fie teamă să alegeti un tricou basic alb obișnuit sau un tricou cu un imprimeu amuzant, si veți obține contrastul potrivit.

Foto: Pinterest.com, Unsplash.com