A password will be e-mailed to you.

V-ati facut o bucurie vizitand salonul pentru o coafura noua, și ati ajuns acasă cu o noua culoare de păr? Ati decis să schimbati nuanța parului, și acum nu va mai luati ochii din oglindă, culoarea fiind pur și simplu divină? Va doriti cu siguranță ca aceasta nuanța frumoasa de păr sa dureze cât mai mult timp.

Părul colorat trebuie îngrijit. El ne necesită atenția, în special în această perioadă în care soarele este vesel si adesea neobosit. Vă vom sfătui cum să mențineți o nuanță intensă a părului colorat cât mai mult timp.

Folositi cosmetica speciala pentru par vopsit

Ați observat că în farmacii si drogherii puteți gasi produse cosmetice speciale pentru îngrijire, concepute special pentru părul colorat? Poate v-ati gândit că acesta este doar unul dintre multele trucuri ale producătorilor deștepți care încearcă să va obtina banii. În acest caz, însă, acest lucru nu este în întregime adevărat.

Cosmeticele pentru păr destinate direct îngrijirii părului colorat nu reprezintă un truc publicitar, ci dimpotrivă, sunt exact ceea ce are nevoie parul dvs colorat. Părul colorat este deteriorat, mai uscat, și are o structură neregulată. Prin urmare, are nevoie de produse cosmetice de păr de calitate, care să repare deteriorarea cauzată de culoare într-o anumită perioadă de timp și să prevină deteriorarea suplimentară a părului.


Expunerea la razele fierbinti ale soarelui în lunile călduroase? Foarte tentant, nu-i asa? Care dintre noi ar rezista invitatiei soarelui, care face ca pielea noastră să fie atât de seductivă de la bronz? Pentru un astfel de efect, suntem dispuși să petrecem ore întregi la soare! Dar puțini dintre noi ne putem da seama că a rămâne la soare nu funcționează deloc pozitiv pentru părul colorat.

Razele soarelui dăunează nu numai corpului, ci și părului. În același timp, nu este un secret faptul că razele soarelui se află în spatele decolorarii mai rapide a culorii – atât in privinta hainelor, cât și a părului. Soluția este să folosiți produse speciale pentru păr, care conțin un filtru UV de protecție. Dacă nu vă deranjează eșarfele sau pălăriile, asigurați-vă că vă veți proteja părul colorat cu ele în timpul verii.

Foto: Shutterstock.com.