A password will be e-mailed to you.

Din păcate, pleoapele cazute, ridurile, și multe altele ne așteaptă pe fiecare dintre noi. Cu vârsta, vin o multime de probleme legate de aspectul fizic, imperfecțiuni ale pielii, iar machiajul nu este la fel de ușor ca la 20 de ani. Nu fiti insa triste, și haideti să aruncăm o privire la cum să ne machiem la patruzeci de ani, și la ce să avem grijă!

Incepeti sa folositi primer

Prin aplicarea unui primer, puteți păstra umbrele acolo unde trebuie. Primer-ul netezește și pielea, făcând umbrele mai ușor de aplicat. Dacă aveți pistrui sau alte imperfecțiuni întunecate, aplicați un primer intr-o nuanță mai deschisă decât culoarea capacului. Acest lucru va lumina ochiul și umbra va avea aceeași culoare cu paleta, întrucât primer-ul nu va primi un subton mai întunecat al pielii. Aplicați primer cu un deget sau perie, uniform pe întreaga suprafata.

Folositi farduri de pleoape

Pariați pe umbre luminoase, care vă pot deschide ochii, și ii pot face mai mari. Nu vă fie teamă să folosiți umbre de bază, ceea ce vă va face un serviciu excelent. Dimpotrivă, evitați umbrele cu sclipici mari. Acestea tind să creeze un aspect lacrimos.

Eyeliner-ul nu trebuie sa fie ca o pedeapsa

Dacă crezi că machiajul tău are nevoie de mai mult, alege un creion de ochi, sau eyeliner. Există nenumărate culori din care să alegem, dar vă recomandăm să alegeti maro sau negru. Evitați liniile groase care vă fac ochii să privească înapoi, și liniile prea înguste, care nici măcar nu se observa.

Aplicați linia din colțul exterior al ochiului, în colțul interior. Cu toate acestea, nu mergeți până la final, ci opriți-vă acolo unde se termină genele, sau chiar usor înainte de sfârșitul lor. Se recomandă să nu trageți linia prea din colțul exterior al ochiului, deoarece acest lucru ar atrage atenția asupra ridurilor din jurul ochilor.

Nu uitati sa va intoarceti genele

Inainte de a folosi rimelul, recomandam folosirea clestelui pentru gene. Se intampla adesea ca femeile sa aiba genele scurte si drepte, de aceea un cleste de gene este metoda ieftina, rapida si eficienta de a obtine niste gene lungi si intoarse, total imbunatatite optic.

Alegeti fondul de ten potrivit

Pe măsură ce pielea îmbătrânește, are, de asemenea, unele imperfecțiuni care pot fi acoperite cu ușurință de către un concealer, si de fondul de ten potrivit. Vă recomandăm să folosiți unul care nu doar acoperă, dar și hidratează pielea. Consultați magazinul de unde îl cumpărați, care este potrivit pentru pielea dvs. Aveți grijă să nu vă ramana printre riduri, și să hidratați pielea bine.

Daca alegeti un fond de ten cu acoperire mare, este posibil sa fie destul de neplacut pentru ten, si sa arate ca o masca. Inainte de a cumpara fondul de ten, incercati sa il probati inainte. Cel mai bine la gat, unde pielea este apropiata de cea a fetei. Astfel veti afla daca fondul de ten este cel potrivit ca si nuanta.

Foto: Unsplash.com.