A password will be e-mailed to you.

Una dintre multele diferente care deosebesc femeile de barbati, este un par lung si frumos. De aceea, merita sa aveti grija de el, si sa-l pastrati tot timpul frumos si sanatos, ca si cum ar fi proaspat iesit de la coafor. Dar cum poate fi obtinut acest lucru?

Ingrijirea parului dupa vopsire

Una dintre sarcinile principale este ingrijirea parului dupa vopsire. In ziua de azi, vopseaua de par este conceputa astfel incat sa protejeze mai mult parul, si sa nu-l distruga. O astfel de vopsea pentru par este vopseaua fara amoniac, care, in plus, contine diverse substante nutritive. De aceea, dupa vopsire, parul este frumos si neted, fresh, si, desigur, perfect vopsit.

Daca mergeti in mod frecvent la salon, cu siguranta ati observat faptul ca va este aplicata tot timpul o masca nutritionista, si acest lucru, chiar fara sa cereti. La cererea dvs, va poate fi aplicat si un tratament mai profund, care poate repara chiar si cel mai distrus par.  Daca preferati o varianta mai ieftina de vospire, vopsea de la drogherie, masca hranitoare o gasiti in cutia cu vopsea.  Aceasta metoda de hranire a parului insa nu este chiar  atat de eficienta, de aceea, profesionistii recomanda cumpararea (cel putin) a ingrijirii profesionale, care va va proteja parul si prin vopsirea lui cu produse de la drogherie.

Samponul pentru par vopsit

Culoarea parului este pentru dvs foarte importanta? Atunci nu puteti faceti acest lucru fara un sampon special pentru parul vospit. Truc: Exista chiar si sampoane numai pentru brunete, sau pentru blonde. Samponul pentru brunete ofera parului o subtila nuanta ciocolatie, si parul arata tot timpul ca si cum ar fi proaspat vospit. Iar parului blond, samponul special pentru acest tip de par ii ofera o frumoasa stralucire, si il lumineaza usor.

Sfaturi in concluzie

  • Spalarea zilnica a scalpului nu este necesara, si nici eficienta. Incercati sa spalati parul cam o data la doua zile.
  • Feriti-va de apa cu clor, care are un efect corosiv asupra parului.
  • Razele soarelui, la fel, actioneaza. Usuca parul, iar culoarea nu rezista mult timp, cum ar trebui in mod normal, isi pierde din intensitate.

Foto:Pinterest.