A password will be e-mailed to you.

În fiecare an, designerii și brandurile de modă ne pregătesc noi și noi tendințe, de care suntem inspirați și conform cărora ne place să cumpărăm. Dacă sunteți în căutarea unui costum de baie nou pentru sezonul curent, luați în considerare faptul că, în loc de o vânătoare frenetică pentru tendințe, vă veți descurca mult mai bine dacă alegeți un costum de baie cu scopul de a se potrivi perfect siluetei dvs. Într-un astfel de costum de baie vă veți simți încrezătoare, sexy, și cel mai important, confortabil. Și despre asta este vorba, nu-i așa?

Cum sa alegem costumul de baie pentru femeile cu forme?

In cazul costumelor de baie pentru femeile cu forme, cheia este croiala și modelul. Îmbrăcămintea de baie corect selectată întinde, reduce, întărește și acoperă în mod optic. Este doar o chestiune de a alege croiala, materialul și modelul potrivit. Atunci când alegeți un model adecvat, vă recomandăm să primiți sfaturi din partea personalului din magazinele specializate.

Costume de baie pentru silueta „triunghi intors”

Silueta „triunghi inversat” se caracterizează printr-o talie îngustă și umeri mai largi decât șoldurile. Acestea sunt ascunse efectiv, acordând atenție unei alte părți a corpului, în acest caz, fundului. Veți reuși dacă alegeți chiloți de baie in culori vii – bikini, hipster și tankini.

Costume de baie pentru silueta „triunghi”, sau „para”

Opusul figurii menționate în paragraful precedent este figura „triunghi”, adică cu umeri îngusti, și șolduri late. Este din nou indicat să le ascundeti, sau să abateti atenția de la ele, catre piept. Prin urmare, alegeți un top distinctiv, și o parte inferioară mai puțin distinctivă. De exemplu, sutienele legate în jurul gâtului sunt minunate.

Costume de baie pentru silueta „mar”

Femeile cu silueta „măr” au umeri și șolduri înguste, și burta mai proeminenta. În vizorul interesului lor, ar trebui să existe un costum de baie dintr-o singură piesă pentru femeile plinute, care să le înlăture optic acest inconvenient. Dacă aveți sâni mai mari, nu vă fie teamă să alegeți decoltee mai pronunțate. Va vor oferi încredere.

Costume de baie pentru silueta „clepsidra”

Femeile cu silueta „clepsidra”, adică cu umeri lati ca șoldurile, arată bine practic in orice costume de baie. Cu toate acestea, ar trebui să se concentreze pe modele cu un sutien triunghiular, și costume de baie fără bretele, si dintr-o piesă, și din două piese.

Costume de baie pentru silueta „atletica”

Pentru femeile cu corpul lucrat si cu muschi, sunt ideale costumele de baie dintr-o bucată, cu talie sofisticată. Cupele întărite pot accentua decolteul. Puteți încerca, de asemenea, un bikini în combinație cu un costum de baie mic – în mod ideal cu brazilieni sau un costum de baie cu talie înaltă. Ambele tipuri de costume de baie accentuează curbele feminine seducătoare, ceea ce este exact ce aveti nevoie.

Acum stiti ce costum de baie sa alegeti?

Foto: Shutterstock.com, TOPSHOP, Bikini.com, ROXY.